Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης ήθελε να πάει στην Κωνσταντινούπολη να γκρεμίσει τους μιναρέδες της Αγιάς Σοφιάς

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης ήθελε να πάει στην Κωνσταντινούπολη να γκρεμίσει τους μιναρέδες της Αγιάς Σοφιάς
Ιδιαίτερη εμμονή με την Τουρκία και τους Τούρκους φαίνεται πως είχε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτ.
Το όπλο με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο, αφήνοντας πίσω του 49 νεκρούς και 48 τραυματίες, γράφει πάνω του, κατα μήκος της κάνης, την λέξη Τουρκοφάγος, με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο Μπρέναν Τάραντ, όπως είναι το όνομα του μακελάρη, κάνει όμως και συγκεκριμένη αναφορά στην Τουρκία. Απειλεί ξεκάθαρα τους Τούρκους και γράφει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. 
Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».
Σε άλλο σημείο, γράφει: «Μέχρι η Αγιά Σοφιά να ελευθερωθεί από τους μιναρέδες, οι άνδρες της Ευρώπης είναι άνδρες μόνο κατ’ όνομα».
Ο Τάραντ καλεί τους όμοιούς του να δολοφονήσουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν! Κάνει λόγο για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας, που κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, πιστεύοντας πως είναι άθικτοι. Σύντομα θα μάθουν πόσο λάθος είναι. Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών.
Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή μας». Ειδικά για τον πρόεδρο της Τουρκίας γράφει οτι είναι «ηγέτης ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτης του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη. 
Αυτός ο πολέμαρχος πρέπει να ματώσει μέχρι τέλους, προσθέτει, ενώ επισκέπτεται τους στρατιώτες του που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη».
Κάνει λόγο για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας, που κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, πιστεύοντας πως είναι άθικτοι. Σύντομα θα μάθουν πόσο λάθος είναι. Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών. Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή μας».
Το σημείο απο το μανιφέστο του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας που αφορά τους Τούρκους και τους μιναρέδες της Αγιάς Σοφιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης ήθελε να πάει στην Κωνσταντινούπολη να γκρεμίσει τους μιναρέδες της Αγιάς Σοφιάς
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 852401035291394824
item