Γιάννενα: Τα Γιάννινα βούλιαξαν από κόσμο!

Γιάννενα: Τα Γιάννινα βούλιαξαν από κόσμο!
Προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας αποτέλεσαν και το τριήμερο της Αποκριάς τα Γιάννινα ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση σε Ζαγόρι, Μέτσοβο, Τζουμέρκα και Κόνιτσα. 

Καθαρά Δευτέρα την τιμητική τους είχαν και τα παράλια της Ηπείρου, τα οποία επέλεξαν κυρίως πολλοί Γιαννιώτες για μία ημερήσια εξόρμηση. Το βράδυ της Κυριακής στην πόλη γινόταν το αδιαχώρητο. 

Τα Γιάννινα στην κυριολεξία βούλιαξαν από κόσμο, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε να διασκεδάζει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Γύρω από τις τζαμάλες στήθηκαν… τρανοί χοροί… Το κρασί έρεε άφθονο και οι ντόπιοι μεζέδες στα καλύτερά τους!

Όποιος θέλησε να κινηθεί με αυτοκίνητο μάλλον το μετάνιωσε. Μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην πόλη γινόταν το αδιαχώρητο και η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στο κέντρο, αλλά και περιφερειακά.
Δύσκολη νύχτα για την αστυνομία, η οποία κλήθηκε σε δεκάδες συμβάντα –την τιμητική τους είχαν οι συναγερμοί σε καταστήματα και επιχειρήσεις- καθώς και για άλλου επαγγελματίες που εργαζόταν όπως οι ταξιτζήδες που για να διανύσουν ακόμη και μία μικρή απόσταση χρειάστηκε να μείνουν πολύ ώρα στις ουρές.
Η Τροχαία ήταν επί ποδός μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, κλείνοντας δρόμους για την διευκόλυνση πρόσβασης στις τζαμάλες.
Δύσκολη βραδιά και για τα πληρώματα του ΕΚΑΒ τα οποία χρειάστηκε να κινηθούν σε αρκετές περιπτώσεις για την αντιμετώπιση συμβάντων μέθης.
Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε τους περισσότερους να εορταστικές εκδηλώσεις δήμων και σε εκδρομές είτε προς τα ορεινά, είτε προς τα παραθαλάσσια για την απόλαυση μιας ανοιξιάτικης ημέρας.
Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη και η προσοχή απαραίτητη.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Γιάννινα βούλιαξαν από κόσμο!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8577445361433181675
item