Γιάννενα: 70 Γειτονιές Θα ..Φωτιστούν Από Τις Τζαμάλες ! Γιάννενα: 70 Γειτονιές Θα ..Φωτιστούν Από Τις Τζαμάλες ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 70 Γειτονιές Θα ..Φωτιστούν Από Τις Τζαμάλες !

Γιάννενα: 70 Γειτονιές Θα ..Φωτιστούν Από Τις Τζαμάλες !

Οι μοναδικές Τζαμάλες θα φωτίσουν και πάλι τον ουρανό, σηματοδοτώντας το τέλος του χειμώνα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό  τα Ηπειρώτικα Κούλουμα περιμένουν κατοίκους και επισκέπτες για ένα αυθεντικό και παραδοσιακό γλέντι.

Σημειώνεται ότι οι τζαμάλες  φέτος θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά!
Σε 70 γειτονιές και περιοχές του δήμου  θα ανάψουν οι φωτιές της γιορτής και το γλέντι θα ξεκινήσει με μουσική και παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα.

210 τόνοι  ξύλα έχουν διατεθεί στους συλλόγους και τους φορείς και 5.500 λίτρα κρασί λευκό και κόκκινο, περιμένουν τους επισκέπτες  με το γλέντι να αναμένεται να κρατήσει   ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η γιορτή θα συνεχιστεί  και την Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Λιθαρίτσια με τα Ηπειρώτικα Κούλουμα,με σαρακοστιανά εδέσματα, με κρασί, με μουσική, στο ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης.

Ο Δημήτρης Υφαντής και το συγκρότημά του, καθώς και η δημοτική ορχήστρα του Δημήτρη Ευαγγέλου,  έχουν αναλάβει το μουσικό μέρος, ενώ για τα παιδιά  θα υπάρχουν πολύχρωμοι χαρταετοί,  που θα  χρωματίσουν τον ορίζοντα των Ιωαννίνων.

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 70 Γειτονιές Θα ..Φωτιστούν Από Τις Τζαμάλες !
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3849838368731261214
Σχόλια
item