Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Χαράς

Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Χαράς
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Χαράς του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) που γίνεται σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.


Άνθρωποι γεμάτοι από ζωή, με χιούμορ και διάθεση προσφοράς αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν είμαστε «τρίτη ηλικία» λένε χαρακτηριστικά, είμαστε γεμάτοι από ζωή και για ζωή. 



Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με την έκθεση χειροτεχνημάτων από τα μέλη των ΚΑΠΗ. Μικρά έργα τέχνης τοποθετημένα με προσοχή στους πάγκους που αντιπροσωπεύουν το κάθε ΚΑΠΗ. Μικρά διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι των ΚΑΠΗ ζουν την κάθε τους στιγμή με δημιουργικότητα και φαντασία. 



Ξεχωρίζουν πολλά από τα αντικείμενα ενώ πολλές κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά και είναι ιδιαίτερα έξυπνες και χρηστικές. 

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον πρόεδρο Φίλιππα Τσουμάνη και την αντιπρόεδρο καθώς και για την δημοτική αρχή που στηρίζει αυτές τις δράσεις και τις επεκτείνει όσο μπορεί περισσότερο. 

Σήμερα Πέμπτη, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με τις χορωδίες των ΚΑΠΗ, ενώ θα ακολουθήσει η μουσική παράσταση «Ένα βράδυ που’ βρεχε». Μουσική και τραγούδια με τον Νίκο Παπαδιώτη και τη Χαρά Καπλακίδου. Θα υπάρχει επίσης μπουφές με παραδοσιακά φαγητά.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Χαράς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4523844542991301714
item