So far so good! Όλες οι μεγάλες αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους μέσα στo 2019!

So far so good! Όλες οι μεγάλες αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους μέσα στo 2019!
Την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας σιγά- σιγά έγιναν τα Όσκαρ. Και πάντα ένα τόσο σημαντικό red carpet event είναι η τέλεια αφορμή να αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου και όλος ο κόσμος να ασχοληθεί με αυτό. Αυτό το κάτι είναι συνήθως τα μαλλιά.
Τα φετινά Όσκαρ, λοιπόν, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση! Από την Charlize Theron που έγινε καστανή (και της πηγαίνει πολύ!) μέχρι την Irina Shayk που υιοθέτησε ένα sleek κοντό καρέ, οι αλλαγές των διασήμων ήταν πολλές και φυσικά δεν περιορίστηκαν στα Όσκαρ (αν τα Όσκαρ είναι κάτι που μπορεί να περιορίσει τον οποιοδήποτε!).
Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έχουμε δει ήδη μέσα στο 2019 για να αντλήσεις έμπνευση. 
Γιατί η άνοιξη φέρνει μαζί της πάντα αυτή τη διάθεση για αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να θέλεις να υιοθετήσεις κάποιο από τα look που θα δεις παρακάτω!
Irina Shayk
Λίγες μέρες πριν η Irina Shayk βρισκόταν στο Μιλάνο στο πλαίσιο του fashion week έχοντας τα μαλλιά της σε αυτό το χαρακτηριστικό μήκος. Τα Όσκαρ ήταν η τέλεια αφορμή για να ανανεώσει το look της! 
Ο προσωπικός της hair stylist, Harry Josh, δημιούργησε για εκείνη ένα sleek κοντό καρέ με μήκος το οποίο ίσα που άγγιζε τον αυχένα ενώ μπροστά ήταν αρκετά πιο μακρύ. 
Μας άρεσε πολύ η γεωμετρική του προσέγγιση που κάνει αυτό το κούρεμα ιδανικό αν έχεις ίσια μαλλιά! Βεβαίως, η πρώτη μεγάλη αλλαγή από το μακρύ μήκος σε καρέ είχε γίνει λίγο πριν τα Golden Globes όπου η Irina Shayk έκανε για πρώτη φορά ένα μακρύ καρέ, προάγγελος του επόμενου της, ακόμη πιο κοντού μήκους.
https://www.instagram.com/p/BuURzgEHUnD/
Charlize Theron
Είχαμε να δούμε την Charlize Theron με σκούρα μαλλιά από το 2005 οπότε και πρωταγωνίστησε στην ταινία Aenon Flux. 
Η αλήθεια είναι πως όταν περπάτησε το κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τόσο σκούρα μαλλιά σόκαρε τους πάντες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!
Emilia Clarke
H Emilia Clarke, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, επέστρεψε στις ρίζες της. Κυριολεκτικά! 
Έτσι, λοιπόν, την είδαμε να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ έχοντας ένα κοντό σκούρο καστανό καρέ, μια αλλαγή που φαίνεται να την χαροποίησε καθώς, όπως έχει πει σε συνέντευξή της, δυσκολευόταν πολύ να διατηρήσει το προηγούμενό της χρώμα!
Emma Roberts
Η Emma Roberts ανήκει στην κατηγορία των hair chameleon αφού κατά καιρούς την έχουμε δει να αλλάζει τα μαλλιά της. 
Ωστόσο, αυτό το ξανθό είναι ένα χρώμα το οποίο φαίνεται πως είχε αγαπήσει αφού το είχε κρατήσει αρκετό διάστημα. 
Ωστόσο, λίγες μέρες πριν έγινε καστανή, μια αλλαγή που έγινε από την Nikki Lee, την επί χρόνια colorist της! Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε πόσο θα την κρατήσει!
Cate Blanchett
H Cate Blanchett είναι μια από τις πιο iconic ξανθιές του Hollywood. Και, όμως, στα Bafta Awards εμφανίστηκε για πρώτη φορά με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά και ήταν τόσο διαφορετική ώστε δεν την αναγνωρίσαμε μέσα στο Christopher Kane φόρεμά της! 
Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της έγινε από τον επί χρόνια hair colorist της, Nicola Clarke, ο οποίος είναι colorist στο κομμωτήριο John Frieda του Λονδίνου και παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πόσο θα το κρατήσει, το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!
Julia Roberts
Για έναν λόγο η Julia Roberts έχει περάσει στη συνείδησή μας καστανή. Ωστόσο, από τον περασμένο Ιούνιο που άνοιξε για πρώτη φορά το instagram της, η Pretty Woman της καρδιάς μας έχει ξανθά μαλλιά τα οποία ξανοίγει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα το χρώμα που είδαμε να έχει στα τελευταία Όσκαρ. 
Οι αλλαγές αυτές γίνονται από τον επί 26 χρόνια προσωπικό της colorist και φίλο, Serge Normant τον οποίο ανεβάζει συχνά- πυκνά στον προσωπικό της λογαριασμό. Fun fact: στο hair salon του στο Μανχάταν έχει κρεμασμένη πάνω από τους λουτήρες μια φωτογραφία της Julia Roberts στην πιο ξανθιά εκδοχή της!

epirusblog.gr
5 of 5
So far so good! Όλες οι μεγάλες αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους μέσα στo 2019!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 884383227593419752
item