Φαίη Σκορδά: Απόδραση εκτός Αττικής με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! (pic) Φαίη Σκορδά: Απόδραση εκτός Αττικής με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! (pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Απόδραση εκτός Αττικής με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! (pic)

Φαίη Σκορδά: Απόδραση εκτός Αττικής με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! (pic)
Η Φαίη Σκορδά είναι μια στοργική μητέρα και τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. 
Καθημερινά, μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια φεύγει γρήγορα από το πλατό και επιστρέφει γρήγορα στο σπίτι, όπου αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον Γιάννη και τον Δημήτρη Λιάγκα.
Αγαπημένη συνήθειά τους είναι οι περίπατοι στην Βουλιαγμένη. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, η Φαίη παίρνει τα αγόρια της και κάνουν βόλτες στους δρόμους της περιοχής, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές. 
Ακόμα, όμως, οι τρεις λατρεύουν να κάθονται στο σπίτι και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να διαβάζουν τα αγαπημένα τους παραμύθια.
Ως λάτρης των social media, η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, με τα παιδιά της να πρωταγωνιστούν σε αρκετές αναρτήσεις της. 
Αυτή τη φορά, μαμά και γιοι έκαναν μια απόδραση εκτός Αττικής, προκειμένου να περάσουν ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του Πρωινού της Παρασκευής, όλοι μαζί αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς άγνωστο προορισμό, αφού η Φαίη δεν θέλησε να τον αποκαλύψει. 
Ωστόσο, δεν δίστασε να φωτογραφίζει τους δύο καρπούς του έρωτά της με τονΓιώργο Λιάγκα μέσα στο αεροπλάνο, την ώρα που ξεφύλλιζαν ένα περιοδικό.

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Απόδραση εκτός Αττικής με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4750256319070315476
Σχόλια
item