Πάολα: Η on air έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο στο «Βινύλιο»! video Πάολα: Η on air έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο στο «Βινύλιο»! video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάολα: Η on air έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο στο «Βινύλιο»! video

Πάολα: Η on air έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο στο «Βινύλιο»! video
Μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή επεφύλαξε ο Αντώνης Κανάκης στην πρεμιέρα του «Vinylio» με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο, καθώς στο στούντιο εμφανίστηκε ξαφνικά η Πάολα, για την οποία ο καταξιωμένος τραγουδοποιός έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.
«Την Πάολα την έχεις αποκαλέσει “θηρίο της σκηνής” για τη ζωτικότητα που έχει» , είπε ο παρουσιαστής στον καλεσμένο, τη στιγμή που πίσω του, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, εμφανίστηκε η Πάολα, ξαφνιάζοντάς τον! «Αυτή είναι φωνάρα!», ανέφερε ο δημιουργός και δεν έκρυψε το θαυμασμό του.
Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της , που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι«Περαστική» από την Panik Platinum και συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο «ΓκάζιLive» με τον Νότη Σφακιανάκη, ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο το «Δημοσθένους Λέξις» που έχει γράψει ο Διονύσης Σαββόπουλος, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
«Χωρίς να σε γνωρίζω σ’ είχα εκτιμήσει… Είχα συναντήσει μία φορά την κόρη σου, αυτό το καταπληκτικό πλάσμα, ένα κορίτσι γεμάτο υγεία, γεμάτο χαρά, γεμάτο χαμόγελο και ευγένεια. Και είπα μέσα μου πως η μητέρα που έχει αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. 
Κι έτσι, χωρίς να σ’ έχω γνωρίσει, σ’ είχα εκτιμήσει», είπε ο Αντώνης Κανάκης, με την Πάολα να τον ευχαριστεί και εκείνον την προσκαλεί σε μία από τις επόμενες εκπομπές του.

epirusblog.gr
5 of 5
Πάολα: Η on air έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο στο «Βινύλιο»! video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4783628598544927151
Σχόλια
item