Love is in the air! Τα διάσημα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που γιορτάζουν σήμερα τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα αρκουδάκια έχουν την τιμητική τους και οι απανταχού ερωτευμένοι δεν σταματούν τα δώρα και τις ερωτικές εξομολογήσεις στο έτερον ήμισυ. 
Τα βέλη του φτερωτού έρωτα, όμως, έχουν χτυπήσει και… αρκετούς εκπροσώπους της εγχώριας showbiz, οι οποίοι είτε τα τελευταία χρόνια είτε τους τελευταίους μήνες έχουν βρει και ζουν τον απόλυτο έρωτα και έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν τη σημερινή μέρα!
Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος
Η παρουσιάστρια του Alpha και ο γνωστός επιχειρηματίας αποτελούν το πιο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 στα Άχλα της Άνδρου και όλα τα υπόλοιπα είναι… ιστορία! 
Η Ελένη και ο Ματέο ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από τότε ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας – την Λάουρα, την Βαλέρια και τον Αγγελο – και την κορούλα τους Μαρίνα, η οποία ήρθε στη ζωή το 2015 και επισφράγισε τον έρωτά τους.
«Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. 
Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. 
Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ.


















Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης
Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος και όσο περνάνε τα χρόνια η αγάπη και το δέσιμο τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο! 
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια περίπου και παρά τις όποιες δυσκολίες και αν έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς το ζευγάρι, η οικογένειά τους μπαίνει πάνω απ’ όλα, κάνοντάς τους πιο δυνατούς!
Οι δύο γιοι τους, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος έχουν συμβάλει στο να δεθούν πιο πολύ ως οικογένεια. Χωρίς ωστόσο να ξεχνούν ότι είναι κι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.
Γι’ αυτό, η γνωστή παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama προσπαθούν να βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον, είτε κανονίζοντας ρομαντικά ραντεβού είτε κάνοντας μικρές αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, με σκοπό να κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους.
Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης
Εννέα χρόνια μαζί και απόλυτα ερωτευμένοι! Η σχέση της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη μπορεί να δοκιμάστηκε πρόσφατα, όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης έμεινε για μερικούς μήνες στο Los Angeles, για να κυνηγήσει το όνειρό του, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να είναι full in love και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.
Η αλήθεια είναι πως η ταλαντούχα ηθοποιός και ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. 
Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους, δεν έχουν κρύψει αυτήν την όμορφη σχέση, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.
Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού
Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν καλύτερα στα γυρίσματα της πρώτης ταινίες The Bachelor, ωστόσο ο έρωτας ήρθε αργότερα… Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, αλλά ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. 
Το ζευγάρι προσπάθησε για αρκετό καιρό να κρατήσει τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους, αλλά η αποκάλυψη του τρυφερού ειδυλλίου δεν άργησε πολύ. 
Από τότε, οι δυο τους δεν σταματούν τις κοινές εξόδους, ενώ σε συνεντεύξεις τους μιλούν πάντα με τα πιο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.
«Δεν είχα κανένα λόγο να κρύψω τη σχέση μου μαζί της. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. 
Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό σε πολλούς τομείς. Η Κατερίνα δεν περίμενε ότι θα πάρει τέτοια δημοσιότητα η σχέση μας. 
Όμως όλο αυτό μεταξύ μας έχει εξελιχθεί σωστά και όμορφα», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την Κατερίνα Γερονικολού και οι ευχές για τα Χριστούγεννα! | tlife.gr
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου
Ο γνωστός παρουσιαστής εδώ και καιρό είναι σε σχέση με την αρχισυντάκτρια του και ραδιοφωνική παραγωγό, Νάνσυ Αντωνίου. 
Οι δυο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, ωστόσο προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο περισσότερο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Μάλιστα, μόλις πριν λίγο διάστημα, ο Γρηγόρης παραδέχτηκε για πρώτη φορά την ερωτική του σχέση με την επί χρόνια αρχισυντάκτριά του!
«Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο. 
Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο Happy Day.
Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης
Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την απόλυτη ιστορία αγάπης με τον νέο της σύντροφο και γοητευτικό γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη. 
Μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί σχέση από απόσταση, καθώς ο αγαπημένος της μένει μόνιμα και εργάζεται στην Ελβετία, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει για να βρεθεί στην αγκαλιά του συντρόφου της.
Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού μετά από καιρό έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή της. 
Τόσο η αποχή της από την τηλεόραση όσο και ο νέο της σύντροφος την έχουν ανανεώσει πλήρως, γεγονός που φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος 
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πραγματικά αχώριστοι! Όσο περνάει ο καιρός, ο έρωτας τους όλο και μεγαλώνει και οι δυο τους δένονται ακόμη περισσότερο. 
Η γλυκιά ηθοποιός και ο γοητευτικός σεφ είναι παραπάνω από έναν χρόνο μαζί και απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή της σχέσης τους.
Μπορεί να μην έχει επισημοποιηθεί ακόμη κάτι, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι κάποια στιγμή θα κάνει το επόμενο βήμα και ίσως… ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Πριν μερικές εβδομάδες, μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη όπου έζησαν μαγικές στιγμές. 
Οι δυο τους τρέφουν την ίδια αγάπη στα ταξίδια και στο νόστιμο φαγητό, γεγονός που τους καθιστά απόλυτα ταιριαστούς!


















Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης
Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τις φήμες που υπάρχουν εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο. 
Η γνωστή παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός γνωρίστηκαν στο μιούζικαλ Hair, έγιναν αμέσως φίλοι και λίγο αργότερα ανέπτυξαν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.
Τι και αν δεν θέλουν να μιλούν για τον έρωτά τους το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα γιορτάσουν μόνο οι δυο τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός και νέος σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη; [pics] | tlife.gr
Τόνια Σωτηρόπουλου – Κωστής Μαραβέγιας
Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 
Ο ένας έχει βρει στον άλλον αυτό που χρειαζόταν και φαίνεται πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. 
Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες ζει κάτω από την ίδια στέγη – σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – ενώ δεν σταματά τις κοινές αποδράσεις είτε στο εξωτερικό είτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του, τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από όλο αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται. 
Είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος, είτε είναι ο μπαμπάς του, η μαμά του, είναι ένα φανταστικό πλάσμα. Είναι πολύ σπάνιος. Και δεν το λέω επειδή είναι σύντροφος μου. 
Είναι πάντα όλα χαρά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε και όλα εντάξει. Είναι πολύ αισιόδοξος, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο», είχε δηλώσει η ερωτευμένη Τόνια Σωτηροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.


















Έβελυν Καζαντζόγλου – Τζορτζ Παπακώστας
Μόλις λίγους μήνες κρατάει το ειδύλλιο ανάμεσα στην πανέμορφη παρουσιάστρια και στον γοητευτικό σεφ. 
Πρόκειται για μια τόσο καινούργια σχέση, όπου είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαπιστώσουν ακόμα και οι ίδιοι αν ταιριάζουν και αν όλη αυτή η ρομαντική ιστορία θα έχει μέλλον… 
Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως οι δυο τους περνούν καλά και είναι ενθουσιασμένοι και πολύ γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και φαίνεται πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Οι δυο τους είναι αχώριστοι και προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί μπορούν.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος
Πριν δύο χρόνια ακριβώς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήραν την μεγάλη απόφαση να συμμετέχουν στο πρώτο Survivor. 
Η νεαρή αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ μπήκε στην ομάδα των Διάσημων, ενώ ο γοητευτικός personal trainer στην ομάδα των Μαχητών. Για περίπου πέντε μήνες ήταν αντίπαλοι και αγωνίζονταν ο καθένας για τη δική του ομάδα. 
Όταν έγινε η ένωση των παικτών και οι Μαχητές μετακόμισαν στην παραλία των Διάσημων, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος ήρθαν πιο κοντά και δεν ήταν λίγοι που “μυρίστηκαν” το ειδύλλιο που άρχισε να γεννιέται μεταξύ τους.
Εδώ και ενάμισι χρόνο, οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα ενώ ήδη από την αρχή της σχέσης τους συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι. 
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος δεν σταματούν τις κοινές εξόδους αλλά και να μιλούν ο ένας για τον άλλον συνεχώς στις συνεντεύξεις τους! Οι δυο τους κερδίζουν επάξια το βραβείο των πιο ερωτευμένων και η σημερινή μέρα είναι δική τους!


















Φιλίτσα Καλογεράκου – Γιάννης Ζαραφωνίτης
Αποτελούν ένα από τα πιο «fresh» ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μόλις πριν δύο εβδομάδες ήρθε η αποκάλυψη της σχέσης τους. 
Τη Φιλίτσα Καλογεράκου την πρωτογνωρίσαμε το 2007, στο σήριαλ «Μαρία η άσχημη» ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Χαμάμ»! 
Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης έγινε περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Οι δυο τους ταίριαξαν από τη πρώτη στιγμή και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα!
epirusblog.gr
5 of 5
Love is in the air! Τα διάσημα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που γιορτάζουν σήμερα τον Άγιο Βαλεντίνο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1196490958416227128
item