Θεσπρωτία: Καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Θεσπρωτία: Καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Θεσπρωτία: Καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Με καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας εκφράστηκαν, κατά τη συνάντησή τους στην Ηγουμενίτσα με τον πρόεδρό του Αλέκο Πάσχο, που αναλαμβάνει ουσιαστικές πρωτοβουλίες, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αρμόδιος για την συνένωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ΤΕΙ Ηπείρου δρ. Αναστάσιος Τσίνας, καθώς και η κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δρ. Αθηνά Τζόρα. 

Εξάλλου ο κ. Πάσχος έκανε παρέμβαση για την τουριστική ανάπτυξη του νομού. 

Τόνισε σχετικά: "Τα παράλια της Θεσπρωτίας, ο ορεινός όγκος της Παραμυθιάς και του Σουλίου, ο Αχέροντας, ο Καλαμάς και ο ορεινός όγκος της Μουργκάνας, μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά τουριστικά πακέτα καθώς έχουν το πλεονέκτημα του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου. 

Με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, όπως το πρόγραμμα "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" δόθηκε η ευκαιρία σε νέους με όραμα για τον τουρισμό, να ξεκινήσουν μια νέα τουριστική επιχείρηση στους κλάδους της διαμονής της εστίασης και σε άλλους παρεμφερείς με τον τουρισμό κλάδους".

Και πρόσθεσε: "Οι τουριστικοί φορείς προετοιμάζονται ήδη για τη σεζόν του 2019, για την οποία προς το παρόν φαίνονται επιφυλακτικοί και αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρηθούν οι υψηλές επιδόσεις του κλάδου, ώστε η επιτυχία του τομέα να είναι διαχρονική, να μην εξελιχθεί σε πυροτέχνημα και να γίνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός για τη μεγαλύτερη προσέλκυση τουρισμού υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων και την άμβλυνση της εποχικότητας".

katoci.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Καλά λόγια για τη δράση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6846646148787077015
Σχόλια
item