Γιάννενα: Ν. ΓΚΟΝΤΑΣ - Μεγάλο «αγκάθι» για τον Δήμο Ιωαννιτών η ΔΕΥΑΙ

Γιάννενα: Ν. ΓΚΟΝΤΑΣ - Μεγάλο «αγκάθι» για τον Δήμο Ιωαννιτών η ΔΕΥΑΙ
Με τη ΔΕΥΑΙ ο υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ανεβάζοντας τους τόνους, χαρακτηρίζοντας την Δημοτική Επιχείρηση ως «αγκάθι» για τον Δήμο Ιωαννιτών. 
Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» συναντήθηκε με εργαζόμενους και σε δηλώσεις του έκανε λόγο για εμπόλεμη κατάσταση, με το Γραφείο Τύπου του Δήμου να απαντά λίγο αργότερα, λέγοντας ότι η σημερινή Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ θεωρεί το προσωπικό της Επιχείρησης συνεργάτες.
«Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, είναι το μέγα ζητούμενο που απουσιάζει και η οποία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την επιχείρηση τα τελευταία χρόνια. 
Αυτό το δυναμικό μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στους συμπολίτες, γι’ αυτό απαιτείται η αξιοποίησή του. 
Δυστυχώς το κλίμα που επικρατεί μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Γκόντας σε δηλώσεις του.
Μεγάλο «αγκάθι»
Από την πλευρά τους, όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», οι εργαζόμενοι εξέθεσαν μια σειρά προβλημάτων, που αφορούν το εργασιακό καθεστώς, το οποίο επικρατεί στην επιχείρηση και το οποίο μόνον προς όφελος της καλής λειτουργίας της ΔΕΥΑΙ δεν κινείται. 
«Δυστυχώς για τον Δήμο μας και για τους συμπολίτες μας, η ΔΕΥΑΙ έχει καταστεί ένα μεγάλο αγκάθι και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και δυναμική. 
Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο καλούνται να παίξουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο της Διοίκησης της ΔΕΥΑΙ. 
Συνιστούμε λοιπόν αλλαγή πλεύσης της Διοίκησης και να έλθει σε απόλυτη συνεργασία με τους εργαζόμενους για το καλό όλων και κυρίως των συμπολιτών, οι οποίοι είναι εκείνοι που σε καιρούς δύσκολους, καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία», σημείωσε ακόμη ο πρ. Δήμαρχος.
Η απάντηση του Δήμου
Από την πλευρά του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ιωαννιτών κάνει λόγο για μια υπεύθυνη Διοίκηση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «όλες μας οι κινήσεις είναι πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας με στόχο τη διασφάλιση, τόσο των ίδιων των εργαζομένων, όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ».
proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ν. ΓΚΟΝΤΑΣ - Μεγάλο «αγκάθι» για τον Δήμο Ιωαννιτών η ΔΕΥΑΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5417836616619275191
item