Θεσπρωτία: Νεκρό πόνι από βόλι κυνηγετικού όπλου σε περιφραγμένο χώρο στην Πέρδικα Θεσπρωτία: Νεκρό πόνι από βόλι κυνηγετικού όπλου σε περιφραγμένο χώρο στην Πέρδικα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Νεκρό πόνι από βόλι κυνηγετικού όπλου σε περιφραγμένο χώρο στην Πέρδικα

Θεσπρωτία: Νεκρό πόνι από βόλι κυνηγετικού όπλου σε περιφραγμένο χώρο στην Πέρδικα
Με μια βολή από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, βρέθηκε νεκρό στον περιφραγμένο χώρο του, ένα μικρό πόνι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.
Ο ιδιοκτήτης του ζώου, προχθές το απόγευμα, ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα που τον συγκλόνισε. 
Το πόνι ήταν μέλος της οικογένειάς του και η απώλεια του, γέμισε θλίψη αλλά και αγανάκτηση όχι μόνο τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους κατοίκους του χωριού.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, η οποία αντιμετώπισε τον χώρο όπου βρέθηκε το νεκρό ζώο, ως τόπο εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλη στην εισαγγελία.
Η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Θεσπρωτίας ενημερώθηκε επίσης για την υπόθεση. Η εκπρόσωπος του σωματείου Ελένη Γκόγκου λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως στην περιοχή είναι πολλά τα κρούσματα βασανισμού ζώων, όχι μόνο αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων. 
Πρόσφατα θύματα βίας έπεσαν δύο σκυλιά, το ένα πυροβολημένο μέσα στον οικισμό και το δεύτερο καμένο με οξύ, τα οποία περιθάλπει η Φιλοζωική Δράση.
Το Αλογάκι βρέθηκε πυροβολημένο στην Περδικα …
Σίγουρα δεν φταίει όλο το χωριό αλλά υπάρχει κάποιος ανάμεσα σας είναι πολύ επικίνδυνος . 
Επαναλαμβανόμενες κακοποιήσεις ίσως να μιλάμε για κάποιον ψυχοπαθή …

This pony was found shot dead today,, in the village of Perdika.. Who is the sick monster who is causing so much suffering and death will they ever be caught ???
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Νεκρό πόνι από βόλι κυνηγετικού όπλου σε περιφραγμένο χώρο στην Πέρδικα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7934931034251407604
Σχόλια
item