Γιάννενα: Διήμερη απόδραση στα Γιάννενα για Οικονομάκου και Λασκαράκη (φωτο) Γιάννενα: Διήμερη απόδραση στα Γιάννενα για Οικονομάκου και Λασκαράκη (φωτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διήμερη απόδραση στα Γιάννενα για Οικονομάκου και Λασκαράκη (φωτο)Γιάννενα: Διήμερη απόδραση  στα Γιάννενα για Οικονομάκου και Λασκαράκη (φωτο)
Η Αθηνά Οικονομάκου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη, ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, ετοίμασαν αποσκευές και έφυγαν για διήμερο ταξίδι στα Ιωάννινα...

Όλοι τους δημοσίευσαν φωτογραφίες από την εξόρμησή τους δείχνοντας το πόσο όμορφη παρέα είναι όλοι μαζί και πόσο ωραία περνούν.

«Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει καλύτερο αρκεί να έχεις τα κατάλληλα άτομα μαζί σου...», έτσι λένε και αυτό ισχύει και στην περίπτωση των παραπάνω. 

Σε ένα από τα σχόλιά της η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε κάτω από μια φωτογραφία της: «Δεν ξέραμε ότι δημιουργούμε αναμνήσεις... απλά διασκεδάζαμε!».

Είναι υπέροχο να έχεις καλούς φίλους στη ζωή, που μπορείς να βασίζεσαι, να στηρίζεσαι και να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί τους και μαζί με την οικογένειά σου.
Picture
Picture
Picture
Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διήμερη απόδραση στα Γιάννενα για Οικονομάκου και Λασκαράκη (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 424892217434451022
Σχόλια
item