Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή»

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή»
Το περασμένο καλοκαίρι η Κατερίνα Στικούδη έζησε τη πιο μαγική στιγμή της ζωής της, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και επί χρόνια σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει στο έπακρο τον έγγαμο βίο της, ωστόσο όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα του ζευγαριού. 
Η Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μίλησε για τον αγαπημένο της, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.
Σου λείπει κάτι από την εργένικη ζωή;
Καλέ, έχεις τρελαθεί; Ούτε καν! Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή. Θα ήθελες να μείνω για πάντα νηστική; Γράψε εδώ ότι κάνω πλάκα, γιατί σ’ αυτή τη χώρα μας διακρίνει μια σοβαροφάνεια! 
Αλήθεια, τώρα, ο Βαγγέλης μαγειρεύει απίστευτα. Σωστός σεφ. Μέχρι και φύλλο ανοίγει, γιατί ξέρει ότι αγαπώ πολύ τις πίτες. Εύχομαι πραγματικά σε κάθε γυναίκα να βρει έναν άντρα-άγγελο να την προσέχει, όπως εμένα ο Βαγγέλης μου. 
Πολύ ρομαντικό ακούστηκε αυτό, ε; Θεέ μου, έχω χαλαρώσει υπερβολικά. Να, αυτό άλλαξε μετά τον γάμο! Δεν φοβάμαι πια να μιλήσω ελεύθερα για τον άνθρωπό μου και τη σχέση μας. 
Έχω χαλαρώσει στα πάντα, από τα μαλλιά μου, που τα θέλω πλέον στο φυσικό τους χρώμα, χωρίς βαφές και τρέσες, τα νύχια μου, που, κοίτα, είναι τελείως άβαφα, μέχρι τα πιο ουσιαστικά πράγματα.
Παλαιότερα γιατί δεν μιλούσες ελεύθερα;
Ξέρεις τι γίνεται; Πιστεύω ότι κάνω πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τραβήξω την προσοχή σε κάτι άλλο. 
Όταν κάθομαι και μιλάω με κάθε λεπτομέρεια για το τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, δεν είναι σαν να ακυρώνω τη δουλειά μου; Γι’ αυτό ήμουν πιο συγκρατημένη. Δεν είναι ότι φοβόμουν κάτι. Άλλωστε, είμαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 μου. 
Είναι βέβαια και λίγο θέμα τύχης το πού θα πέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείς λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ τον γνώρισα μόλις στα 23 μου και καλύφθηκα. Δεν χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ, τι να κάνουμε τώρα;
Πώς γνωριστήκατε;
Στο Mega Star. Είχε έρθει καλεσμένος με τους ΝΕΒΜΑ και βλέπω ξαφνικά απέναντί μου ένα ψηλό παλικάρι και λέω: «Τι ωραίο χαμόγελο που έχει!». Μιλήσαμε λίγο και ξαναλέω «Και τι ζεστή καρδιά!». Κατάλαβα αμέσως με τι άνθρωπο είχα να κάνω, κι ας μην ήταν πολύ επικοινωνιακός εκείνο το βράδυ.
Οι φήμες περί εγκυμοσύνης πώς προέκυψαν;
Ειλικρινά, δεν ξέρω. Πάχυνα τόσο πολύ;
Έχεις σκεφτεί τη ζωή σου σε ένα σπίτι με πολλά παιδιά;
Κοίτα, είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, γιατί έχω ενεργά συμβόλαια και δουλειές που είναι στην πρώτη γραμμή και δεν είναι σωστό να «κρεμάσω» όλους αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να σέβομαι τους συνεργάτες μου και την υπογραφή μου. 
Αλλά και να συνέβαινε κάποια στιγμή μελλοντικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσω δημόσια. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. 
Προφανώς, βγήκε τώρα γιατί κάποιοι ήθελαν με τη δήθεν εγκυμοσύνη μου να πάρουν δέκα «κλικ» παραπάνω. Μάλλον θέλουν τον διάδοχο, ένα μικρό «Στικουδάκι». Αν βγει Σερίφης, όμως, τι θα γίνει; (γέλια)

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2775012735007277045
item