Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για την "μεταμόρφωσή" της και τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για την "μεταμόρφωσή" της και τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για την "μεταμόρφωσή" της και τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για την "μεταμόρφωσή" της και τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς!
Δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή. Όμως μετά το GNTM η Ηλιάνα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα όμορφο κορίτσι, με διεθνή καριέρα, με διάσημους φίλους και -πάνω από όλα- με ενδιαφέρουσα ιστορία ήταν θέμα λίγων εβδομάδων μετά την έναρξη του σόου μόδας να ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα που πέρα από την επιτυχία της στο χώρο του fashion μιλούσαν και για τα προσωπικά της. 
singasd2
Αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης με συντροφιά την πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξιδεύουν στη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, την πανέμορφη Σιγκαπούρη.
singasd3
H περιήγησή τους εκεί είναι μοναδική. Θα επισκεφτούν το διάσημο κήπο «SUPER TREE GROVE και GARDENS BY THE BAY», θα βγάλουν insta stories στο άγαλμα σύμβολο της πόλης Merlion, θα περπατήσουν τη γραφική Arab street θα διασκεδάσουν στη γεμάτη ζωντάνια περιοχή Little India και θα φτάσουν μέχρι το μεγάλο ζωολογικό κήπο που φιλοξενεί δεκάδες είδη ζώων.
singasd4
Πως είναι να κάνεις μια συζήτηση ενώ ίπτασαι σε ύψος 165 μέτρων από το έδαφος; Η Ηλιάνα θα ζήσει την εμπειρία, αφού η κουβέντα της με τον Νίκο θα γίνει ενώ απολαμβάνουν τη θέα της πόλης από το γιγαντιαίο τροχό SINGAPORE FLYER που βρίσκεται πάνω από την παραλία. 

H Ηλιάνα μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και τη μεταμόρφωση της από ασχημόπαπο σε κύκνο, θυμάται τα πρώτα βήματα της στο χώρο της μόδας και μιλά για τις σημαντικές της συνεργασίες. 

Πως αντιμετωπίζει την ξαφνική δημοσιότητα; Πως τα πάει με το φλερτ; Πώς ένιωσε όταν ο γάμος της βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα; Όσα αποκάλυψε τον Νίκο Κοκλώνη, αυτό το Σάββατο 23/2 στις 20:00 στο Celebrity Travel στο OPEN.
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για την "μεταμόρφωσή" της και τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3226126172569032421
Σχόλια
item