Γιάννενα: Λατρεμένη μου Οικογένεια» για δύο παραστάσεις από τη «Σύνθεση»

Γιάννενα: Λατρεμένη μου Οικογένεια» για δύο παραστάσεις από τη «Σύνθεση»

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη μουσική κωμωδία «Λατρεμένη μου Οικογένεια», που παρουσιάζει η Θεατρική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση» την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών.

Ένας ιταλός μαφιόζος, μια αυστηρή θεούσα και ένας δημόσιος υπάλληλος σε ερωτική απογοήτευση οδηγούν έναν σκηνοθέτη σε πανικό και έναν θεόμουρλο θίασο σε παράκρουση. 

Τι ακολουθεί; Μια σπαρταριστή μουσική κωμωδία με ένα μπλέξιμο άνευ προηγουμένου, με πολύ χορό, τραγούδι, ευτράπελα και μια αποκαλυπτική ματιά στα παρασκήνια της showbiz, με άρωμα και ατμόσφαιρα… καμπαρέ. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί, «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες.

Η «Λατρεμένη μου Οικογένεια» είναι έργο της βραβευμένης με κρατικό βραβείο συγγραφέως Πένυς Φυλακτάκη, έργο της οποίας παρουσιάστηκε ξανά στα Γιάννενα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία το 2015 (Μαθήματα Νοελληνικής Ιστορίας). 


Η παράσταση διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κατσάνου και οι χορογραφίες της Ανθής Βικελή.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι Ειρήνη Κόρβινγκτον, Φωτεινή Κούτση, Θάλεια Οικονόμου, Άρης Τσούκης, Δημήτρης Κατσάνος, Θεοχάρης Μπερρής, Αιμιλία Παγώνα και Νίκος Παπανικολάου.


Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 7 ευρώ το κανονικό (5 ευρώ στην προπώληση), 5 ευρώ το μειωμένο (ισχύει για φοιτητές, ανέργους, ΑμεΑ και άτομα άνω των 65 ετών) και 3 ευρώ το παιδικό (ισχύει για παιδιά ως 12 ετών). 


Εισιτήρια προπωλούνται στο ξενοδοχείο Πολιτεία (Ανεξαρτησίας 109, τηλ. 2651030090) και στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11, τηλ. 2651034911).

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Λατρεμένη μου Οικογένεια» για δύο παραστάσεις από τη «Σύνθεση»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1409491539183795340
item