Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου! Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου!

Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου!
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία όπως ανέφερε σε δηλώσεις της σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει την οικογένειά της.
Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε, πως σε λίγο καιρό θα γίνει θεία σε ένα γλυκύτατο αγοράκι, και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 
Όπως η ίδια ανέφερε άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος θα αποκτήσει παιδάκι σε λίγους μήνες και εκείνη θα γίνει η πιο ευτυχισμένη θεία. 
Δεν ξέρουμε σε ποιο άτομο αναφερόταν, όμως η είδηση για τον ερχομό ενός νέου μέλους και μάλιστα ενός μωρού είναι πάντα μια υπέροχη είδηση. Και όπως ανέφερε και η ίδια η τραγουδίστρια, μόνο για ευχάριστα πράγματα αξίζει να κλαις.
Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Της ευχόμαστε να υποδεχθεί το ανιψάκι της σύντομα και να είναι η πιο γλυκιά και ευτυχισμένη θεία που κάθε παιδάκι θα ήθελε.
epirusblog.gr
5 of 5
Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2070383926257460341
Σχόλια
item