Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος» Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος»

Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος»
«Πολιτικά ηλίθιο» χαρακτήρισε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Σχολιάζοντας την παρέμβαση του κ. Βούτση στην παραίτηση του Παπαχριστόπουλου, σχολίασε: 
«Ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό».
«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Αυτός και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηρισικά, ενώ ζήτησε από τον κ. Βούτση «να απολογηθεί γιατί έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής και γιατί βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία. Εχει πολιτικό συμβόλαιο να πουλήσουν τη Μακεδονία πάσει θυσία».
«Δεν μπορεί η Δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου, έχει πρόβλημα ο θεσμός» υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών, βρωμάει η υπόθεση με τους ανεξάρτητους».
Επίσης, παρομοίωσε τον κ. Παπαχριστόπουλο με το παιδικό παιχνίδι γιο-γιο για τις αλλαγές πολιτικής θέσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5929550616316513720
Σχόλια
item