Γιάννενα: Δεκάδες κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. δοκιμάστηκαν στα εργόμετρα!

Γιάννενα: Δεκάδες κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. δοκιμάστηκαν στα εργόμετρα!
Ένας ακόμη γύρος εργομετρικών δοκιμασιών διεξάγεται αυτή την περίοδο από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σ’ ολόκληρη τη χώρα, ενόψει των πρώτων προκρίσεων της χρονιάς που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Στο πλαίσιο αυτό, δεκάδες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όλων των κατηγοριών (άνδρες, έφηβοι, παίδες, νεανίδες κλπ.) πέρασαν χθες από τεστ στο κλειστό γυμναστήριο του Ν.Ο.Ι., παρουσία του τεχνικού της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα και με τη συνεργασία των προπονητών του Ομίλου Αγγελικής Γκρέμου, Φώτη Λιόντου και Λευτέρη Τζίμα. Οι επιδόσεις των αθλητών απέδειξαν για μία ακόμη φορά τη συστηματική δουλειά που γίνεται από το σωματείο.
«Στόχος της τεχνικής ηγεσίας της Ομοσπονδίας είναι να αποκτήσει μία συνολική εικόνα για την απόδοση και το επίπεδο των αθλητών ανά την Ελλάδα ενόψει των πρώτων προκρίσεων που θα διεξάγει στον Σχινιά μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Εξάλλου, η συμμετοχή στις εργομετρικές δοκιμασίες είναι προϋπόθεση προκειμένου να συμμετέχουν οι αθλητές στην Εθνική Ομάδα», τόνισε ο κ. Γκουντούλας.
Όσον αφορά στον Ν.Ο.Ι., εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή εξέλιξη που διαπίστωσε σε ορισμένους κωπηλάτες της κατηγορίας των Παίδων, ειδικά όσον αφορά στη βελτίωση της τεχνικής τους που είναι το παν, όπως είπε. 
Παράλληλα, συνέστησε στους αθλητές που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις στο σχολείο καθώς ετοιμάζονται για Πανελλαδικές, εφόσον έχουν υψηλές βλέψεις στην Κωπηλασία, να συνδυάσουν το διάβασμα με την προπόνηση κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό στον χρόνο τους, σύμφωνα με το παράδειγμα και πολλών άλλων αθλητών πριν από αυτούς.
vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δεκάδες κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. δοκιμάστηκαν στα εργόμετρα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 187414063742722563
item