Επτά έργα Αρχαίας Τέχνης που αποδεικνύουν ότι οι «Θεοί» ήταν εδώ Επτά έργα Αρχαίας Τέχνης που αποδεικνύουν ότι οι «Θεοί» ήταν εδώ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επτά έργα Αρχαίας Τέχνης που αποδεικνύουν ότι οι «Θεοί» ήταν εδώ

Επτά έργα Αρχαίας Τέχνης που αποδεικνύουν ότι οι «Θεοί» ήταν εδώ
Η τέχνη μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους, αλλά μερικές φορές είναι απλά προφανές ότι ο καλλιτέχνης ήθελε να εκφράσει, εξωγήινους και UFO.
Τα εξωγήινα Αγάλματα στο νησί Nuku Hiva
Το Nuku Hiva είναι το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος Marquesas στη Γαλλική Πολυνησία. Ευρωπαίοι εξερευνητές έφτασαν στο αρχιπέλαγος στα τέλη του 16ου αιώνα, αλλά μέχρι τότε, τα νησιά είχαν κατοικηθεί για περίπου 2000 χρόνια από γηγενείς Πολυνήσιους. 
Αυτή η κουλτούρα είχε αφήσει πίσω τους μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα τέχνης από όντα που απεικονίζονται με βολβώδη κεφάλια και μεγάλα μάτια, εμφάνιση που θυμίζει εξωγήινους.
Μερικά γλυπτά φαίνεται να αντιπροσωπεύουν υβριδικά όντα που εμφανίζουν ένα μείγμα ανθρώπινων και εξωγήινων χαρακτηριστικών. Υπάρχουν οι UFOλόγοι που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν δύο εξωγήινες φυλές λαξευμένες σε πέτρα στο Nuku Hiva: 
Οι ερπετοειδής και οι Γκρι.
Θα μπορούσαν αυτά τα αρχαία έργα τέχνης να είναι μια απόδειξη εξωγήινης συμμετοχής; 
Μήπως οι αρχαίοι εξωγήινοι έρχονταν σε επαφή με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, επηρεάζοντας τους κατά τέτοιο τρόπο, που οι άνθρωποι αισθάνθηκαν υποχρεωμένοι να χαράξουν τις μάσκες τους στην πέτρα;
Στη διάλεκτο του Marquesan, το νησί ονομαζόταν «Te Fenua Enata», που σημαίνει «Η Γη των Ανθρώπων» Ίσως, σε αντίθεση με τους εξωγήινους;
Τα υπέροχα διαστημόπλοια των Anunnaki
Κατά πάσα πιθανότητα, αυτά τα όντα βοήθησαν να σταθουν όρθια τεράστια μνημεία που έχουν διασωθεί για χιλιετίες και πολλά άλλα ακόμα που περιμένουν να ανακαλυφθούν.
Γνωστά με διαφορετικά ονόματα αυτά τα πλάσματα θεωρήθηκαν Θεοί και διέσχιζαν κάποτε τον ουρανό της Γης με διαστημόπλοια, και  αποθανατίστηκαν σε διάφορα έργα της αρχαίας τέχνης. 
Καμία πτήση δεν ήταν απλά ένα όνειρο στην αρχαιότητα, ήταν μια πραγματικότητα, όπως αποδεικνύεται από γλυπτά και χαρακτικά.
Το σανσκριτικό έπος Μαχαμπαράτα περιγράφει με πλούσιες λεπτομέρειες μεγάλες μάχες που έλαβαν χώρα στον ουρανό.
epirusblog.gr
5 of 5
Επτά έργα Αρχαίας Τέχνης που αποδεικνύουν ότι οι «Θεοί» ήταν εδώ
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1024772129832216576
Σχόλια
item