Τι προσέχουν οι άντρες στην εμφάνιση μίας γυναίκας;

Τι προσέχουν οι άντρες στην εμφάνιση μίας γυναίκας;
Μπορεί οι γυναίκες να πιστεύουμε πως οι άντρες δεν προσέχουν λεπτομέρειες ή δεν δίνουν και τόσο μεγάλη βάση στο αν φοράμε κάποιο νέο φόρεμα ή αν έχουμε αλλάξει το χτένισμα των μαλλιών μας, ωστόσο αυτό δεν ισχύει απόλυτα. 
Ναι, οι άντρες μπορεί να μην παρατηρούν αμέσως στοιχεία που για εμάς είναι σημαντικά, αλλά όχι ότι δεν δίνουν βάση σε κάποια στοιχεία.
Οι άντρες παρατηρούν, παρατηρούν αρκετά, απλά το βλέμμα τους πέφτει σε στοιχεία της εμφάνισης μας που εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ.
Τι πρέπει να προσέχετε στην εμφάνιση σας;
Good Hair Day
Εάν ρωτούσαμε μία ομάδα αντρών ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν στην εμφάνιση μίας γυναίκας, τα μαλλιά θα ήταν σίγουρα πολύ ψηλά στη λίστα. Γιατί οι άντρες παρατηρούν τα μαλλιά της γυναίκας που έχουν στο πλευρό τους. 
Μπορεί να μην καταλάβουν, αν τα έχετε κουρέψει λίγο ή αν τα βάψατε λίγο πιο ανοιχτά, αλλά θα παρατηρήσουν τη συνολική τους εικόνα. Μάλιστα, κάποιες φορές είναι και πολύ αυστηροί κριτές, συνεπώς θα πρέπει να ζητάτε τη συμβουλή τους.
Nails, Nails, Nails
Τα νύχια και γενικά τα άκρα μίας γυναίκας είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι άντρες. Αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα πρέπει να έχουμε πάντα βαμμένα τα νύχια μας, αλλά εννοείται πως πρέπει να είναι καθαρά και περιποιημένα.
Και οι άντρες αγαπούν τα παπούτσια
Η αγάπη των γυναικών για τα παπούτσια είναι γνωστή. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζατε είναι πως και οι άντρες τρέχουν μία αδυναμία στα παπούτσια και συγκεκριμένα στα παπούτσια των γυναικών. Κανένας λοιπόν, ούτε άντρας ούτε γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες.
Μακριά από υπερβολές
Όσο περισσότερο εντυπωσιακή είναι μία τάση της μόδας τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην αρέσει σε κάποιο άντρα. Γενικά οι περισσότεροι άντρες δεν παρακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας ούτε μπορούν να εκτιμήσουν ένα extravagant κομμάτι. Αφού υπάρχουν τα jeans, τα λευκά t-shirts και τα μικρά μαύρα φορέματα, γιατί να πειραματιζόμαστε με εντυπωσιακές αποχρώσεις και μοτίβα; Και αυτή είναι μία από τις πιο βασικές διαφορές των αντρών και των γυναικών.
Οι άντρες λένε ΟΧΙ στο υπερβολικό μακιγιάζ
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και εμείς οι γυναίκες δεν τρέφουμε κάποια ιδιαίτερη αδυναμία στο υπερβολικό μακιγιάζ. Ακόμα και αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών, που βάφονται… λίγο παραπάνω, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Σαφώς, όχι επειδή δεν αρέσει στους άντρες, αλλά επειδή θα πρέπει να θυμάστε πως όσο πιο φυσικές είστε τόσο πιο όμορφες είστε.

epirusblog.gr
5 of 5
Τι προσέχουν οι άντρες στην εμφάνιση μίας γυναίκας;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8982978323510242594
item