Πρέβεζα: Κορυφώνεται η προετοιμασία για την Αποκριά στην Πρέβεζα- Όλη η πόλη μια κεφάτη παρέα και μια ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες της Πρέβεζα: Κορυφώνεται η προετοιμασία για την Αποκριά στην Πρέβεζα- Όλη η πόλη μια κεφάτη παρέα και μια ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Κορυφώνεται η προετοιμασία για την Αποκριά στην Πρέβεζα- Όλη η πόλη μια κεφάτη παρέα και μια ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες της

Πρέβεζα: Κορυφώνεται η προετοιμασία για την Αποκριά στην Πρέβεζα- Όλη η πόλη μια κεφάτη παρέα και μια ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες της

Iκανοποιητικές κρίνονται μέχρι στιγμής οι κρατήσεις , κυρίως από γκρουπ της Βόρειας Ελλάδας ,στα ξενοδοχεία της Πρέβεζας που λειτουργούν αυτή την περίοδο, για το τριήμερο της Αποκριάς. 

Μπορεί να μην υπάρχει πληρότητα, ωστόσο οι επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη της Πρέβεζας δηλώνουν ότι πρόκειται για έναν ελκυστικό προορισμό και μάλιστα στην επιλογή τους σημαντικό ρόλο παίζουν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είναι πλέον γνωστές ανά την Ελλάδα.

Φέτος οι διοργανωτές (Δήμος, Περιφερειακή Ενότητα, Γυναικείο Καρναβάλι και Καρναβαλικό Κομιτάτο) φιλοδοξούν να καταστήσουν την Αποκριά στην Πρέβεζα Καρναβάλι όλης της Ηπείρου. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εκδηλώσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη θα κορυφωθούν το τριήμερο από 8 έως 10 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ημέρα της Γυναίκας, το Καρναβάλι θα αποτελέσει αποκλειστικά....γυναικεία υπόθεση με την παρέλαση να ξεκινά στις 8 το βράδυ από το δεύτερο Δημοτικό Σχολείο στην Λ.Ειρήνης.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου την σκυτάλη παίρνει δυναμικά το Καρναβαλικό Κομιτάτο το οποίο θα ξεκινήσει την γιορτινή του διαδρομή στις 6 το απόγευμα από το κόμβο του Φόρου.

Όσοι αγαπούν το ποδήλατο και την Αποκριά στις 11 το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου μπορούν να απολαύσουν μια κεφάτη...Καρναβαλάδα φορώντας την αγαπημένη τους στολή και κάνοντας μια ιδιαίτερη βόλτα στην πόλη με το ποδήλατό τους. 

Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει η ποδαράτη παρέλαση και το κάψιμο του Καρναβαλικού στο λιμάνι ωστόσο τα ...κεφάλια κάθε άλλο παρά θα μπουν μέσα! 

Την Καθαρά Δευτέρα τα Κούλουμα -στο Ιστορικό Κέντρο και σε άλλα σημεία του Δήμου -θα μετατρέψουν ολόκληρη την πόλη στην πιο χαρούμενη γωνιά της χώρας με τις ορχήστρες να εναλλάσσονται και τα Χάλκινα της Πτολεμαΐδας να "αναστατώνουν" τα πλακόστρωτα στενά! Νηστήσιμα εδέσματα θα μοιράζονται άφθονα -μαζί με κρασί- και το γλέντι θα κρατήσει μέχρι το πρωί! 

Αυτά θα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πρέβεζας το τριήμερο της Αποκριάς.Και αποτελούν "πρόβα τζενεράλε" για το Πάσχα, όπου οι πληρότητες αναμένεται να φτάσουν στο 100% με το έθιμο της Πρώτης Ανάστασης να αποτελεί πόλο έλξης και "επίκεντρο" των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων. 

Image may contain: 1 person, crowd and outdoor

Image may contain: 7 people, people smiling

Image may contain: 7 people, people smiling(φωτο αρχειου)


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κορυφώνεται η προετοιμασία για την Αποκριά στην Πρέβεζα- Όλη η πόλη μια κεφάτη παρέα και μια ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες της
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9217807653293302781
Σχόλια
item