Μανιάτης: Πολιτική απελπισία Τσίπρα η αλίευση στελεχών τρίτης διαλογής από το ΚΙΝΑΛ -Μας συσπείρωσε

Μανιάτης: Πολιτική απελπισία Τσίπρα η αλίευση στελεχών τρίτης διαλογής από το ΚΙΝΑΛ -Μας συσπείρωσε
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για δήθεν άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με την αλίευση στελεχών «τρίτης διαλογής», εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης. 
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο κ. Μανιάτης υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούν να υπερασπιστούν μια πολιτική που είναι απέναντι σ' αυτά που έλεγαν μέχρι το 2015. Και ξαφνικά βλέπουν να γίνονται υπουργοί 2 άνθρωποι που τους κατηγορούσαν ως τυχοδιώκτες ή υπηρέτες αλλότριων συμφερόντων».
Ο κ. Μανιάτης επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός «με την υπουργοποίηση των κ.κ. Μωραϊτη και Τόλκα, διπλασίασε τη συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ. 
Όλοι οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ δεχθήκαμε χιλιάδες τηλεφωνήματα από εξοργισμένους πολίτες με την εξαθλίωση που έχει υπάρξει, που δείχνει την πολιτική απελπισία του Α. Τσίπρα και τον αδίστακτο τρόπο προσπάθειας να αλιεύσει στελέχη τρίτης διαλογής, για να δείξει δήθεν ότι κάνει άνοιγμα στην Κεντροαριστερά» σημείωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Η Κεντροαριστερά και η Σοσιαλδημοκρατία είναι ένα πλαίσιο αρχών που δεν τις υπηρετεί ο Α. Τσίπρα».
Ο κ. Μανιάτης, καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο σίριαλ ανάμεσα στους πρώην υπουργούς Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο και στην υπόθεση του δανείου του Παύλου Πολάκη :
«Δυο κορυφαίοι πρώην υπουργοί (σ.σ. Κοτζιάς και Καμμένος), αλληλοκατηγορούνται για εκβιασμό, ή ότι τα αρπάζουν από τον Σόρος κ πηγαίνουν στα δικαστήρια. Ο κ. Πολάκης με αδίστακτο τρόπο παίρνει δάνειο 100.000€, δηλώνοντας ότι όταν ήταν γιατρός απέκρυπτε εισοδήματα. Αυτοί είναι οι υπουργοί του Α. Τσίπρα». 
Υπενθυμίζεται ότι τα περί «φλερτ» στελεχών του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησαν οι χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασίας με τον Γιώργο Παπανδρέου υποστήριξε ότι «θεωρητικά δεν αποκλείεται». 

epirusblog.gr
5 of 5
Μανιάτης: Πολιτική απελπισία Τσίπρα η αλίευση στελεχών τρίτης διαλογής από το ΚΙΝΑΛ -Μας συσπείρωσε
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1602474943020914163
item