Κρήτη: Τσαντάκηδες δρουν μέρα - μεσημέρι στα Χανιά Κρήτη: Τσαντάκηδες δρουν μέρα - μεσημέρι στα Χανιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κρήτη: Τσαντάκηδες δρουν μέρα - μεσημέρι στα Χανιά

Κρήτη: Τσαντάκηδες δρουν μέρα - μεσημέρι στα Χανιά

Μέρα- μεσημέρι της Κυριακής χτύπησαν δυο φορές στον ίδιο δρόμο στα Χανιά της Κρήτης, δυο άγνωστοι τσαντάκηδες που κινούνταν με μοτοσικλέτα και διέφυγαν ανενόχλητοι πριν φτάσουν αστυνομικοί, αφού πρώτα τραυμάτισαν μια από τις γυναίκες θύματά τους.

Οι δράστες που φορούσαν κράνη είχαν στήσει ενέδρα στην οδό Σελίνου στην συνοικία της Νέας Χώρας και, αφού άρπαξαν την τσάντα μιας γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να αντισταθεί, έβαλαν στο στόχαστρό τους και μια ακόμη. 


Εκείνη προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα της, αλλά οι άγνωστοι την τράβηξαν βίαια ρίχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν τις επιθέσεις εναντίον τους στην αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους τσαντάκηδες. 

Όμως, είχαν προλάβει να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Ασφάλεια προσπαθεί να εξασφαλίσει πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής που ενδέχεται να τους έχουν καταγράψει.
epirusblog.gr
5 of 5
Κρήτη: Τσαντάκηδες δρουν μέρα - μεσημέρι στα Χανιά
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6896205905519000249
Σχόλια
item