Γιάννενα: Τι απαντά ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης,στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε κύκλωμα Ελληνοποιήσεων Γιάννενα: Τι απαντά ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης,στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε κύκλωμα Ελληνοποιήσεων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τι απαντά ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης,στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε κύκλωμα Ελληνοποιήσεων

Γιάννενα: Τι απαντά ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης,στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε κύκλωμα Ελληνοποιήσεων

Στην υπηρεσία ιθαγένειας ρίχνει σύφωνα με την εφημερίδα Documento, τις ευθύνες,ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης για τις ελλείψεις και τις παραλείψεις των φακέλων."Είχα αναλάβει περιπτώσεις αλλοδαπών στις οποίες ήμουν πληρεξούσιος δικηγόρος Λεν ξέρω τι απέγιναν. 

Δεν με κάλεσε εμένα να μου πει κάτι. Εγώ τη δουλειά μου έκανα από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να πω." Ο δικηγόρος διευκρινίζει στην εφημερίδα Documentο, ότι οι αλλοδαποί πήγαιναν εκείμονοί τους στην υπηρεσία δεν πήγαινα εγώ. 

Στην ερώτηση γιατί στους περισσοτέρους φακέλους δεν εμφανιζόταν έγγραφο πληρεξουσίου ή δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η απουσία του αιτούντος ενώ εμφανιζόταν κοινή διεύθυνση μόνιμης κατοικίας για όλους αναφέρει.

Γι αυτά τους καλεί η υπηρεσία για τα συμπληρωματικά ή τις ελλείψεις εγώ κατέθετα μερικούς φακέλους άλλοι έγιναν δεκτοί άλλοι δεν έγιναν. 

Από εκεί και πέρα η υπηρεσία έχει την ευθύνη για τη συμπλήρωση των φακέλων Μερικοί έχουν καταθέσει αυτοπρόσωπα τους φακέλους Αλλοι δεν μπορούσαν και πήγα εγώ με εξουσιοδότηση Δεν έγινε κάτι μεμπτό Εμένα καταρχήν δεν με κάλεσε ποτέ κανείς Δεν θα έπρεπε να με καλέσει κάποιος να μου πει έκανες κάτι παράνομο. 

Εγώ τη δουλειά μου έκανα.Σύμφωνα με τον κώδικα δικηγόρων ήμουν πληρεξούσιο.ς Οσον αφορά τη θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής που φέρεται να κάνει ο δικηγόρος στους αιτούντες χωρίς να είναι παρόντες ο I Κιτσά κης υποστήριξε. 

Εγώ δεν το θυμάμαι να το έχω κάνει αυτό .Και αν το έκανα θα μου το ζήτησε εκεί η υπηρεσία. Σε σχέση με τη μόνιμη κατοικία που δήλωναν οι αιτούντες αλλοδα¬ ποί η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι κοινή ο πληρεξούσιος δικηγόρος λέει.

Σε αυτές πς περιπτώσεις η κατοικία είναι κατά δήλωση του ενδιαφερόμενου αιτούντα η υπηρεσία το παραλαμβάνει και ρωτάει Στην ερώτηση αν τον προβλημάτισε αυτή η αδικαιολόγητη συχνή ροή αιτούντων από Λίβανο και Συρία στα Ιωάννινα σημείωσε. 

Ναι μου έκανε εντύπωση αλλά από τη στιγμή που έβλεπα εγώ χαρτιά από το Ειδικό Ληξιαρχείο το οποίο είναι το πλέον αρμόδιο δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω.Εγώ έκανα απλώς τη δουλειά μου πήγαινα στην υπηρεσία μου έλεγαν τι να φέρω.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας τέλος καταλήγει ως εξής:
"Την πρώτη φορά που επικοινωνήσαμε μαζί του μας είπε ότι πρόκειται για περίπτωση συνωνυμίας με τον Ιωάννη Κιτσάκη που εμφανίζεται ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ότι η μοναδική σχέση του με τη ΝΔ ήταν ότι διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2007.


Στη δεύτερη επικοινωνία μας είπε ότι είναι στην Πολιτική Επιτροπή και ζητάει πίστωση χρόνου ώστε να πάρει μια απάντηση από την υπηρεσία ιθαγένειας των Ιωαννίνων. 

To Documento είναι στη διάθεση του I Κιτσάκη να δημοσιοποιήσει την απάντηση που θα έχει από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών σεβόμενο τη δημοσιογραφική δεοντολογία."

Πηγή: epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τι απαντά ο Γιαννιώτης δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης,στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε κύκλωμα Ελληνοποιήσεων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6827112364313905053
Σχόλια
item