Άρτα: Κοινή κάθοδος για την δημαρχία τηςΤζένης Ταπραντζή-Κοίλια και του Γιώργου Αθανασούλα Άρτα: Κοινή κάθοδος για την δημαρχία τηςΤζένης Ταπραντζή-Κοίλια και του Γιώργου Αθανασούλα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κοινή κάθοδος για την δημαρχία τηςΤζένης Ταπραντζή-Κοίλια και του Γιώργου ΑθανασούλαΆρτα: Κοινή κάθοδος για την δημαρχία τηςΤζένης Ταπραντζή-Κοίλια και του Γιώργου Αθανασούλα
Η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια και ο Γιώργος Αθανασούλας, επικεφαλής δύο συνδυασμών που διεκδικούν τη δημαρχία στην Άρτα, κατεβαίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο...

Αναλυτικά η κοινή του δήλωση συνεργασίας:

"Συνδημότες, συνδημότισσες,

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ζούμε σ’ένα δήμο που προικίστηκε με τα καλύτερα δώρα της φύσης, σ’ένα τόπο που κουβαλάει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ηπείρου. Νομίζουμε πως έχουν κάθε δίκιο οι συνδημότες μας, να θεωρούν πως τα τελευταία χρόνια αυτά τα βασικά διακυβεύματα δεν αξιοποιούνται όπως έπρεπε, όπως επίσης και στις κρίσιμες επιταγές των καιρών, ο Δήμος μας μένει επικίνδυνα πίσω.  

Ανησυχούμε πραγματικά πως, στην καλύτερη περίπτωση, από την Δημοτική αρχή γίνεται απλή διαχείριση των Δημοτικών υποθέσεων, κι αυτή πολλές φορές με «παράπλευρες απώλειες» στις δημοκρατικές ευαισθησίες των συμπολιτών μας.

Σ’αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Δήμου μας, και σ’ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό περιβάλλον, που τα στοιχήματα του περάσματος στο μέλλον απαιτούν άλματα, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να συναινέσουμε στα πισωγυρίσματα, να μην βολευτούμε στα αυτονόητα, να καταθέσουμε και να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα για τον τόπο.

Με οδηγό αυτή την αντίληψη για τον Δήμο μας, θεωρούμε πως οι μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας απαιτούν πλατιές, ενωτικές, δημοκρατικές συναινέσεις. Κι επειδή πιστεύουμε, και από την αυτοδιοικητική πορεία όλων μας επιβεβαιώνεται ότι το όραμα είναι κοινό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας στόχο: να είναι η Άρτα μας έτοιμη στο ραντεβού με την Ιστορία!

Έτσι, διευρύνουμε και ισχυροποιούμε τη «Δημοτική Αναγέννηση» με την συνεργασία και την κοινή κάθοδο με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” με επικεφαλής τον Γιώργο Αθανασούλα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και  με την  ενιαία συμμετοχή μας σε κοινό ψηφοδέλτιο  με επικεφαλής την  Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, ώστε να αποτελέσουμε την δυνατή αιχμή του δόρατος που θα φέρει την νίκη στην ιστορία για τον τόπο μας". 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κοινή κάθοδος για την δημαρχία τηςΤζένης Ταπραντζή-Κοίλια και του Γιώργου Αθανασούλα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4360879695250272265
Σχόλια
item