Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και προσαγωγές διαδηλωτών για τη Μακεδονία [βίντεο] Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και προσαγωγές διαδηλωτών για τη Μακεδονία [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και προσαγωγές διαδηλωτών για τη Μακεδονία [βίντεο]

Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και προσαγωγές διαδηλωτών για τη Μακεδονία [βίντεο]
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μεταξύ ατόμων που διαδήλωναν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και αστυνομικών δυνάμεων.
Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με τους άνδρες του ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.
Άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων.
Νωρίτερα είχαν σημειωθεί άλλα επεισόδια και είχαμε αποδοκιμασίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αργότερα κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Σωκράτη Φάμελλου.
Από το απόγευμα της Κυριακής συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν περίπου 400 πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
Δείτε βίντεο από το thestival:

     
Αποδοκιμασίες για Παυλόπουλο και μεγάλη ένταση

Νωρίτερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν περίπου 400 πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
Οι διαδηλωτές ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου και εκεί ξεκίνησε ένταση.
Οι δεκάδες πολίτες διαμαρτύρονται για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή πριν λίγες ημέρες και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι διαδηλωτές μάλιστα φωνάζουν συνθήματα κατά του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα και ήθελαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ για να πλησιάσουν στο σημείο. Ετσι, ο Προκόπης Παυλόπουλος μπήκε από την πίσω πόρτα. 
Μικροένταση υπήρξε όταν τρία άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το Μέγαρο Μουσικής με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές είναι χωρισμένοι σε δύο σημεία του δρόμου. Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων για να απομακρύνει τον κόσμο και εκεί υπήρξε και νέα ένταση.
Ο κόσμος παραμένει στο σημείο και συνεχίζει να φωνάζει συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους δεκάδες αστυνομικούς να φρουρούν το σημείο. Λίγο μετά τις 20:00 η ένταση φούντωσε ξανά.
Πληροφορίες και βίντεο από το thestival.gr, το thessnews.gr, το voria.gr και το seleo.gr:
Αποδοκιμασίες σε Νοτοπούλου-Φάμελλο
Αποδοκίμασαν έντονα στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Σωκράτη Φάμελλο. 
Οι διαμαρτυρόμενοι για τη Μακεδονία και την Συμφωνία των Πρεσπών εκτός των έντονων αποδοκιμασίων τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που έφεραν ένταση και χημικά, καταφέρθηκαν και κατά των Νοτοπούλου-Φάμελλου.
Κατά την είσοδο τους για την εκδήλωση που αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, στο Μέγαρο Μουσικής αποδοκίμασαν έντονα οι διαδηλωτές την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο.
Δείτε το βίντεο από το thesstoday:

iefimerida.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και προσαγωγές διαδηλωτών για τη Μακεδονία [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6162873267887063006
Σχόλια
item