Πρέβεζα: Την Τετάρτη η δίκη των 7 μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: Την Τετάρτη η δίκη των 7 μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Πρέβεζα
Σε δίκη παραπέμπονται 7 στελέχη της εργατικής τάξης, για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στους πλειστηριασμούς. 

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και το ΠΑΜΕ, καλεί, τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους σε διαδήλωση στις 9:00 το πρωί μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
«Οι διώξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς εργατικών – λαϊκών κατοικιών και τις κατασχέσεις συνεχίζονται. 

Προκειμένου να κάμψει τις εργατικές – λαϊκές αντιδράσεις σωματείων και άλλων φορέων της Πρέβεζας, ενάντια στην αρπαγή των σπιτιών και της περιουσίας χιλιάδων εργατικών – λαϊκών οικογενειών, με βάση τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ποινικοποίηση αυτών των κινητοποιήσεων, παραπέμπονται την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου σε δίκη 7 στελέχη της εργατικής τάξης  που συμμετείχαν στις ειρηνικές συγκεντρώσεις έξω από τα δικαστήρια, χωρίς να συμβεί απολύτως κανένα πρόβλημα και επομένως με ανυπόστατες κατηγορίες.

Είναι προφανές ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να τιμωρήσει τα σωματεία και όσους αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της, να εκφοβίσει τον κόσμο, ώστε να μην αντιδρά στην αρπαγή των σπιτιών του και της περιουσίας του.

Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να σταματήσει τους αγώνες του για την υπεράσπιση του δίκιου του εργαζόμενου λαού, που υποφέρει από τις αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τσακίζουν μισθούς, συντάξεις, επιβάλουν άγρια φοροληστεία στους εργαζόμενους και στα φτωχά λαϊκά στρώματα και τώρα αρπάζουν τα σπίτια και το βιος του εργαζόμενου λαού, για τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και γενικότερα των καπιταλιστών.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, βάζοντας μπροστά τις δικές τους ανάγκες.

Όλοι τη Τετάρτη 16 Γενάρη στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Πρέβεζας.
Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Δίνουμε μαχητική – δυναμική απάντηση στην καταστολή.»

www.mypreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Την Τετάρτη η δίκη των 7 μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 761045729508189927
item