Γιάννενα: O Αι Βασίλης θα κάνει φέτος Χριστούγεννα στα Γιάννενα!

Γιάννενα: O Αι Βασίλης θα κάνει φέτος Χριστούγεννα στα Γιάννενα!
Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Παρασκευή το «Χωριό του Αι Βασίλη», στο Πάρκο Φρόντζου.
Τα επίσημα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού των Ιωαννίνων θα γίνουν ώρα 5 μ.μ.. 

Στο πλαίσιό τους, μία πολύχρωμη παρέλαση με μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες ντυμένους Αι Βασίληδες, με μουσικές και χορούς θα ξεκινήσει από την Κεντρική Πλατεία και, περνώντας μέσα από το κέντρο της πόλης θα κατευθυνθεί και θα καταλήξει στο «Χωριό του Αι Βασίλη».
Τι θα έχει
Ψηλά, πάνω από τα ξύλινα σπιτάκια του «Χωριού» θα δεσπόζει το δενδρόσπιτο του αγαπημένου Αγίου των παιδιών όπου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.
O Aι Βασίλης δεν θα είναι όμως μόνος. Θα έχει στο χωριό και τα αγαπημένα του ελάφια, τα οποία θα μπορούν να θαυμάζουν και να φωτογραφίζουν οι επισκέπτες περνώντας μια βόλτα από τους στάβλους τους όπου θα απολαμβάνουν ζεστασιά και ξεκούραση! 
Εξάλλου, στο «Χωριό του Άι Βασίλη» θα υπάρχουν άλογα για βόλτες, το Καλικαντζαρόσπιτο που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά με ολοκληρωμένα προγράμματα, αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων ιστοριών, παιχνίδια μουσικής και, face painting, Χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ θα γίνονται διαρκώς διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.
Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, θα κοστίζει μόλις 1 ευρώ, ποσό απ’ το οποίο το ένα τρίτο, αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ, θα προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ένα τρίτο αφαιρούμενου ΦΠΑ στην Κιβωτό του Κόσμου!
Και γιορτινές συναυλίες!
Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο μέσα σ’ αυτό δημοφιλείς καλλιτέχνες θα δώσουν μοναδικές συναυλίες καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών! 
Ανάμεσά τους, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου θα βρεθούν οι BO, Κώστας Μαρτάκης, Χρύσπα, Master Tempo, Κωνσταντίνος Νάζης, Natasha Kay, οι Xanazoo, Λάχανα και Χάχανα αλλά και αγαπημένοι youtubers της νεολαίας όπως οι Jimko και Πουρνάρας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: O Αι Βασίλης θα κάνει φέτος Χριστούγεννα στα Γιάννενα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6142848981360358522
item