Ζέτα Μακρυπούλια: «Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ…» Ζέτα Μακρυπούλια: «Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ…»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ…»
Σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές της παραστάσεις και τα τηλεοπτικά γυρίσματα για το Rouk Zouk, η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην Real News και μίλησε για τη δελεαστική πρόταση για τον Γιούγκερμαν, για τον απαιτητικό της ρόλο αλλά και για τα σχέδια της… το επόμενο καλοκαίρι!
«Μέχρι τώρα είχαν έναν φόβο να ονειρευτώ μια σειρά από ρόλους και την αναμέτρηση με συγγραφείς που αγαπώ, αλλά τώρα πια άνοιξε ο δρόμος…» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός.
Πες μου πώς ένιωσες όταν ήρθε η δελεαστική πρόταση για τον «Γιούγκερμαν».
Χαρούμενη και ευτυχισμένη ένιωσα για την ωραία πρόταση-πρόκληση που ήρθε από την Δημήτρη Τάρλοου. Με κάλεσε να «συναντήσω» για δεύτερη φορά την Ντάινα Σκλαβογιάννη, που είχα παίξει στην τηλεοπτική εκδοχή του έργου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ομώνυμο ρόλο. 
Με κέντρισε η ιδέα να «βρεθώ» ξανά μαζί της, με πιο ώριμη ματιά πλέον, για το σανίδι αυτή τη φορά, μέσα από μία άλλη προσέγγιση, μια άλλη διαδικασία… Ήταν μία πρόταση από αυτές που ονειρεύεσαι και που όταν έρχονται σε γεμίζουν ευθύνη από τη μία και μεγάλη χαρά από την άλλη.

Αλήθεια ανήκεις στους ηθοποιούς που εκ των πραγμάτων δικαιολογούν τους ρόλους τους;
Ναι, ψάχνω να βρω τι τους έχει οδηγήσει σε αυτό που έχουν γίνει. Η Ντάινα δεν έχει λάβει αγάπη, γι’ αυτό και δεν μπορεί να τη νιώσει ή να τη δώσει. Δεν είναι τέρας. 
Την περιγράφει «παγερή» ο Καραγάτσης. Και είναι. Όπως είναι και πάρα πολλοί γύρω μας. Που παγώνουν το όποιο συναίσθημα τους προκειμένου να επιβιώσουν σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις.
Ραδιούργα, δαιμόνια και διαβολική η Ντάινα. Εσύ έχεις υπάρξει ποτέ διαβολική ή ραδιούργα;
Απ’ όσο θυμάμαι, όχι, δεν έχει χρειαστεί. Δεν είναι, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση αυτό που υποδύεσαι στη σκηνή να το ζεις και στη ζωή. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο στο θέατρο.
Να μείνω και στο «παγερή». Αναγκάστηκες ποτέ να βγάλεις προς τα έξω ένα παγωμένο πρόσωπο;
Αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές. Είναι ένας τρόπος προστασίας και άμυνας όταν, ασυναίσθητα πάντα, νιώθεις ότι κινδυνεύεις.
«Μαγειρεύεις» κάτι για το καλοκαίρι;
Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά, λόγω του ότι ο Γιούγκερμαν θα παίζεται στο Πορεία έως τις 16 Ιουνίου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αμέσως. Κάνω focus λοιπόν σε αυτό, έχω και το Rouk Zouk στον ANT1.
Άρα το πιθανότερο είναι να κάνεις διακοπές στην Πάρο, στο ησυχαστήριό σου;
Διακοπές! Τι όμορφο που ακούγεται σε έναν τόσο βαρυφορτωμένο χειμώνα. Διακοπές, ναι!
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: «Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 222189874548466641
Σχόλια
item