Ήγουμενίτσα: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Ήγουμενίτσα: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

                     Ήγουμενίτσα: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
Με επιτυχία υλοποιήθηκαν χθες τα ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.ΕΓ.Σ.Ε.Ε.
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο εργαστήρια με τίτλο «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα – συνοδευτική επιστολή» και «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την ένταξη ή επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.
Ευχαριστούμε πολύ το ΙΝ.ΕΓ.Σ.Ε.Ε. για την συνεργασία, τους συμμετέχοντες και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Πάκο.
Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ-Ήπειρος)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»
epirusblog.gr
5 of 5
                     
Ήγουμενίτσα: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
                     
Ήγουμενίτσα 9210700010653305872
Σχόλια
item