Victoria’s Secret 2018: Το εντυπωσιακό show με τα σέξι εσώρουχα και τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια

Victoria’s Secret 2018: Το εντυπωσιακό show με τα σέξι εσώρουχα και τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια
Επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το νέο show της Victoria’s Secret που έγινε στη Νέα Υόρκη. 
Το συγκεκριμένο event πάντα σημειώνεται στην ατζέντα μου με bold γράμματα (αν και πάντα θυμάμαι την ημερομηνία) και μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αντικρίσω τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη πασαρέλα, σκέφτομαι non stop τι έχει ετοιμάσει το brand εσωρούχων που για ακόμα μια φορά είναι δεδομένο ότι θα μας εντυπωσιάσει.
Τα μοντέλα ανέβηκαν στο stage (σε σούπερ φόρμα φυσικά), φορώντας τα αξιοζήλευτα luxeεσώρουχα και περπατώντας όλο νάζι, όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν. 
Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που οφείλεις να ξέρεις για το φετινό event, όπως το γεγονός ότι ο οίκος επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, ένας μέρος που είχε επιλέξει για το πρώτο του catwalk το 1995.
Επιπλέον, φέτος έχουμε την τιμή να δούμε μια συνεργασία – έκπληξη της VS με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou, η οποία περιλαμβάνει πολλά και μοναδικά pieces που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή.
Τέλος, τη φετινή χρονιά δεν θα δούμε την Alessandra Ambrosio να περπατάει στο runway αφού αποφάσισε να “κρεμάσει τα φτερά της” μετά από 17 χρόνια, αλλά ούτε και τη Lily Aldridge που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. 
Παρόλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα διάσημο μοντέλο να φοράει το αξιοζήλευτο και πανάκριβο Fantasy Bra που λανσάρει ο οίκος και πολλά ακόμα supermodels.
Λοιπόν – λοιπόν! Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψω τίποτα άλλο, αλλά θα σε παροτρύνω να μετακινηθείς προς τα κάτω και να δεις τα πιο εντυπωσιακά looks που παρουσιάστηκαν στο catwalk.
Ο οίκος εσωρούχων έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Σκωτσέζικο καρό. Το συγκεκριμένο παραδοσιακό μοτίβο το είδαμε και στην προηγούμενη αλλά και σε αυτήν τη συλλογή “αποτυπωμένο” σε εσώρουχα με straps, αέρινες και πλισέ φούστες φούστες.
Η Behati Prinsloo που επέστρεψε στο show έπειτα από 3 χρόνια, φόρεσε ένα tartan look σε συνδυασμό με μια belt bag που είχε ακριβώς το ίδιο μοτίβο. 
Πολλά από τα plaid outfits συνοδεύτηκαν με asian φτερά, δίνοντας ένα διαφορετικό twist στο αποτέλεσμα.
Φούστες με πιέτες, σακάκια και φαρδιές ζώνες, συνδυασμένα με καρό, παραδοσιακές κάλτσες και “εμπλουτισμένα” με τα πιο sexy εσώρουχα. Ναι, αυτή είναι η νέα καρό συλλογή της VS.
Αστέρια, φεγγάρια, ασημί και μαύρο! Αυτή η συλλογή με τα sexy εσώρουχα παρέπεμπε σε night style και συνοδευόταν από over-the-knee boots και ankle boots από βελούδο και πολύτιμες πέτρες.
Τα stappy thongs “συνοδεύτηκαν” από δαντελένια σουτιέν τα οποία συνδυάστηκαν με μπολερό και crop top από δαντέλα και διαφάνειες. 
Η συγκεκριμένη collection συνεχίζει να γίνεται πιο λαμπερή με τις luxe πέτρες και τα διαμάντια.
Από τη night collection δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ολόσωμα διάφανα pieces και τα bodysuits. 
Η Romee Strijd φόρεσε μια sparkly διάφανη jumpsuit με ένα 3D αστέρι στην πλάτη, ενώ η Lima ένα δαντελένιο κορμάκι με ένα 3D φεγγάρι στη μέση της.
Το show συνεχίζεται με ένα part που περιλαμβάνει ανοιχτά και pastel χρώματα, καθώς και πολλά φτερά. 
Πολλά φτερά ακόμα και στα παπούτσια των μοντέλων. 
Τα συγκεκριμένα looks περιλάμβαναν δαντελένια εσώρουχα σε ροζ, light blue και λευκό χρώμα.
Τα μοντέλα της Victoria’s Secret μας θύμισαν τις Βασίλισσες του Χιονιού σε μια πιο sexy εκδοχή που τράβηξε το βλέμμα του κοινού και -φυσικά- το δικό μας!
Τα metallics είναι σήμα κατατεθέν του φετινού χειμώνα και από ότι καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πιο ενημερωμένη συλλογή εσωρούχων.
Εκτός από το χρυσό και το ασήμι, πολλά χρώματα απέκτησαν μεταλλική όψη, όπως το μπλε, το κοραλί.
Κορσέδες και strappy εσώρουχα “εμπλουτισμένα” με τις μεταλλικές υφές που σου προανέφερα και συνδυασμένα strappy ankle boots και πολύτιμα κοσμήματα. Αυτό είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας…
Πολλά από τα “μεταλλικά” εσώρουχα είχαν floral μοτίβο και συνδυάστηκαν με crop jacket ή oversized κιμονό.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είδαμε την πιο athleisure collection της VS γνωστή και ως “Pink”. 
Μαύρα εσώρουχα με φαρδιά sporty straps συνδυάστηκαν με crop jackets ή anoraks και ankle boots με κάλτσες.
Φυσικά η συλλογή περιλάμβανε track pants, κολάν, ολόσωμες φόρμες σε sporty ύφος και athleisure εσώρουχα.

Όπως σου ανέφερα στον πρόλογο, σε αυτό το show θα βλέπαμε και την exclusive συνεργασία της Victoria’s Secret με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou. Η Gigi Hadid και η Martha Hunt εμφανίστηκαν στο show με εσώρουχα και παντελόνια σε skinny ή oversized γραμμή, ενώ στο πίσω μέρος υπήρχε ένα τεράστιο printed ύφασμα που έμοιαζε με αερόστατο.
Όταν αναφερόμαστε στις δημιουργίες της Katrantzou είναι δεδομένο ότι θα μιλήσουμε για πολύχρωμα λουλούδια σε pastel και πιο έντονα χρώματα, Επίσης είδαμε το συγκεκριμένο floral μοτίβο να συνδυάζεται με τις κλασικές ρίγες που είναι σήμα κατατεθέν της VS.

Kάθε χρόνο, στο πλαίσιο του show παρουσιάζεται και το φανταστικό Dream Angel σουτιέν με το δικό του hashtag, παρακαλώ, που είναι το #VSFantasyBra. Βέβαια, δεν αποτελεί είδηση μόνο αυτό, αλλά και το πόσο κοστίζει, πώς θα είναι, αλλά και ποιο “αγγελάκι” θα το φορέσει σε κάθε σεζόν. Φέτος, λοιπόν, το Million Dollar Angels bra στοίχισε ένα εκατομμύριο δολάρια, είναι διακοσμημένο με 2100 διαμάντια Swarovski σε silver τοπάζ απόχρωση και χρειάστηκαν 930 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ έχει πάνω από 71 καράτια. Η τυχερή που το φόρεσε είναι η Elsa Hosk.

Στο περσινό show η Alessandra Ambrosio ανακοίνωσε πως θα κρεμάσει τα φτερά της και δεν θα περπατήσει ξανά στο show της Victoria’s Secret. Φέτος η Adriana Lima ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι και αποκάλυψε πως αυτό είναι το τελευταίο της catwalk, μετά από 17 show.

Μια από τις διάσημες τραγουδίστριες που έδωσαν το “παρών” στο stage ήταν και η Rita Ora που τραγούδησε το νέο της single “Let you love me”.
epirusblog.gr
5 of 5
Victoria’s Secret 2018: Το εντυπωσιακό show με τα σέξι εσώρουχα και τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8227376666639004719
item