Πρέβεζα: Tην Επέτειο Του Πολυτεχνείου Τίμησαν Μαθητές Της Πρέβεζας Πρέβεζα: Tην Επέτειο Του Πολυτεχνείου Τίμησαν Μαθητές Της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Tην Επέτειο Του Πολυτεχνείου Τίμησαν Μαθητές Της Πρέβεζας


Πρέβεζα: Tην Επέτειο Του Πολυτεχνείου Τίμησαν Μαθητές Της Πρέβεζας

Παρά το βροχερό καιρό, χθες μαθητές από τα σχολεία της Πρέβεζας κατέθεσαν γαρύφαλλα στο μνημείο στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πρέβεζας "έπειτα από απόφαση που είχε πάρει, οι εκλεγμένοι από τα 15μελή των σχολείων, μετά από τις σχολικές τους γιορτές τίμησαν στην πράξη την ηρωική πάλη του λαού και της νεολαίας που τσάκισε τη Χούντα. 

Γιατί όπως ανέφεραν: το Πολυτεχνείο διδάσκει ότι όταν ο λαός και η νεολαία είναι αποφασισμένοι μπορούν να τσακίσουν τον αντίπαλο. Κανένας εχθρός όσο ισχυρός και αν φαίνεται δεν είναι ανίκητος. 

Σήμερα το σύνθημα του Πολυτεχνείου: «ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ, ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ» είναι επίκαιρο παρά ποτέ.

Η Συντονιστική επιτροπή έχει δείξει στην πράξη ότι σήμερα οι μαθητές χρειάζεται να αγωνιστούν ενάντια στο ΝΑΤΟ που αλωνίζει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, που αιματοκυλά τους λαούς μέσα από τους πολέμους με πρωτοβουλίες που έχουν πάρει. 

Οι μαθητές διδασκόμενοι από την Ιστορία είπαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για μόρφωση και ζωή που τους αξίζει."


Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Tην Επέτειο Του Πολυτεχνείου Τίμησαν Μαθητές Της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5256711773236816787
Σχόλια
item