Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα

Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα

Απίστευτο. Ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του ... νεκρού ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα όπου παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μάλιστα ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσιφας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σωρό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που θα «ξεκλειδώσει» την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος επισημαίνει πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παραμένει άγνωστο εάν τελικά παραδοθεί σήμερα στην οικογένεια η σωρός του άτυχου νέου ή αν θα συνεχιστεί η κωλυσιεργία των αλβανικών Αρχών με στόχο όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Αλβανικός παραλογισμός - Ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 5725694081583727968
Σχόλια
item