Άρτα: Οκτώ οχήματα για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων ΑΡΤΑΣ Άρτα: Οκτώ οχήματα για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων ΑΡΤΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οκτώ οχήματα για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων ΑΡΤΑΣ


Άρτα: Οκτώ οχήματα για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων ΑΡΤΑΣ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στις Αχαρνές Αττικής, παρουσιάστηκαν 49 νέα υπηρεσιακά οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Πρόκειται για 31 υπηρεσιακά οχήματα, διαφόρων τύπων, τα οποία παραχωρήθηκαν δωρεάν για χρήση από τη «ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε.» και την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και έχουν ήδη κατανεμηθεί στα νεοϊδρυθέντα Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Α΄, Β΄ και Γ΄ Τμήματα Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας) για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. 

Με οκτώ από αυτά τα οχήματα θα εξοπλιστεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Άρτας που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.


Τέλος, 18 οχήματα, τα οποία αποκτήθηκαν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, θα ενισχύσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Αττικής και Θεσσαλονίκης και των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη Χώρα. 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οκτώ οχήματα για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων ΑΡΤΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6240487610934959113
Σχόλια
item