Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου» Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου»
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου φέτος το καλοκαίρι στην Μύκονο, επισφραγίζοντας έτσι τον μεγάλο τους έρωτα.
Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους Μάξιμος τους έχει κλέψει την καρδιά.
«Το μωρό είναι μια μείξη και των δύο. Εγώ πιστεύω ότι έχει τα χαρακτηριστικά μου, αλλά οι εκφράσεις του είναι του Φίλιππου» αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. 
«Ο μπαμπάς μας, όπως βλέπεις, δείχνει φωτογραφίες από τη δική του παιδική ηλικία και ισχυρίζεται ότι το παιδί είναι κλώνος του» προσθέτει η Αθηνά γελώντας.


«Ο Φίλιππος είναι ένας τρομερά δοτικός μπαμπάς, ασχολείται πολύ με τον μικρό. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. 
Ο Φίλιππος είναι εργασιομανής και δεν πίστευα πως ένα τόσο μικρό πλασματάκι θα κατάφερνε να του αποσπάσει την προσοχή και θα τον έκανε να τα αφήσει όλα λίγο πίσω για να περνάει χρόνο μαζί του. Τη δουλειά του δεν είχα καταφέρει να την “κερδίσω” ούτε εγώ» παραδέχεται γελώντας.
Ο πολιτικός γάμος έγινε στο Γύθειο, ο θρησκευτικός στη Μύκονο, τη βάφτιση του μικρού, τον οποίο ήδη φωνάζουν Μάξιμο, πού σχεδιάζουν να την κάνουν; «Το μόνο που μπορώ να σου πω για τη βάφτιση είναι ότι θα γίνει μέσα στο 2019. 
Οι νονές του θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου».

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2824974894097409315
Σχόλια
item