Γνωστή Ελληνίδα θύμα σοβαρού τροχαίου στο Λαγονήσι! Γνωστή Ελληνίδα θύμα σοβαρού τροχαίου στο Λαγονήσι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γνωστή Ελληνίδα θύμα σοβαρού τροχαίου στο Λαγονήσι!

Γνωστή Ελληνίδα θύμα σοβαρού τροχαίου στο Λαγονήσι!

Τι συνέβη;


Εφιαλτικές στιγμές έζησε...το περασμένο Σάββατο η Στέλλα Μπεζαντάκου, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" και η Κλάρα Ασημακοπούλου. 


Όλα έγιναν γύρω στη μία το μεσημέρι όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν καθ’ οδόν για το κτήμα της στο Λαγονήσι για να ταΐσει τα σκυλιά που ζουν εκεί. 


Τότε και ενώ η Στέλλα Μπεζαντάκου βρισκόταν σε έναν δρόμο διπλής λωρίδας κι είχε προτεραιότητα, κάποιος πετάχτηκε από τα δεξιά και έπεσε πάνω της με τέτοια δύναμη, που την έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. 
Το αποτέλεσμα, όπως διαβάζουμε θα μπορούσε να ήταν μοιραίο!
«Έπεσα επάνω σε μια μάντρα που γκρεμίστηκε, ο αερόσακος του αυτοκινήτου μου άνοιξε και κάηκα στο χέρι. 
Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατάφερα να βγω έκανα τον σταυρό μου που ήμουν ζωντανή. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα. 
Όταν άνοιξα τα μάτια μου είχαν μαζευτεί από πάνω μου τρία άτομα και μου έριχνα νερό, σε μια προσπάθεια να με συνεφέρουν. 
Ένα ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα είδε τι έγινε και είναι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, αλλά και μια κοπέλα που μένει λίγο πιο κάτω και άκουσε τον δυνατό θόρυβο του τρακαρίσματος, η οποία έτρεξε να βοηθήσει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Μπεζαντάκου.
Όταν συνήλθε, πήρε τηλέφωνο τον σύζυγο και τον πατέρα της, που ήρθαν και την πήραν. «Στον δρόμο λιποθύμησα πάλι και με μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας για εξετάσεις. 
Έχω ένα έγκαυμα τριβής στο χέρι μου, το οποίο προκλήθηκε από το άνοιγμα του αερόσακου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μπεζαντάκου, τονίζοντας πως από τη μέρα του τροχαίου ζει υπό καθεστώς φόβου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γνωστή Ελληνίδα θύμα σοβαρού τροχαίου στο Λαγονήσι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1459613249845487333
Σχόλια
item