Άρτα: ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ! (φωτο) Άρτα: ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ! (φωτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ! (φωτο)Άρτα: ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ! (φωτο)
Πανέτοιμοι για τον 36ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δήλωσαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Άρτας οι οποίοι έλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο από μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολειου Άρτας...

Οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άρτας ζωγράφισαν μπλουζάκια για τους αθλητές του Συλλόγου τα οποία φόρεσαν στον ήμερινό Μαραθώνιο.
Picture
Picture


Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας: "Πήραμε τις ευχές των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Άρτας και τα υπεροχα μπλουζακια που ζωγραφισαν για εμας. 

Οι μικροί μας φίλοι που δίνουν καθημερινά τον δικό τους μαραθώνιο μας έδωσαν δύναμη και φτερά για τον δικό μας, αυτόν της μιας μέρας, την Κυριακή 11/11/2018. 

Οι αγκαλιές και τα χαμόγελα τους δίνουν φτερά στα πόδια μας. Το μήνυμα ελήφθη" .
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ! (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8043372140508718107
Σχόλια
item