Το απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά! «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία;»! Το απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά! «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία;»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά! «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία;»!

Το απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά! «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία;»!

Τα έβγαλε από μέσα της!


Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.


Το μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της. 
«Μου κάνεις πλάκα; Θες να σου θυμίσω; Δεν με ξέρεις από τότε; Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; 
Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία. Βέβαια και έκλαιγα. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. 
Δεν μπορώ να σου δώσω παραδείγματα στην τηλεόραση. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος».
Η ίδια μάλιστα, έδωσε την απάντησή της στα σχόλια που ακούγονται γύρω από το αν έχει κάνει ή όχι διεθνή καριέρα: «Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. 
Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή…», είπε η Βίκυ Καγιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Το απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά! «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία;»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5145989681854563077
Σχόλια
item