Πρέβεζα: Χριστούγεννα στην Πρέβεζα - Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο φέτος!! Πρέβεζα: Χριστούγεννα στην Πρέβεζα - Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο φέτος!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Χριστούγεννα στην Πρέβεζα - Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο φέτος!!

Πρέβεζα: Χριστούγεννα στην Πρέβεζα - Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο φέτος!!
Με την ελπίδα για καλύτερες ιδέες, εκδηλώσεις και δράσεις αλλά και καλύτερη οργάνωση από τον Δήμο Πρέβεζας, αναμένει ο κόσμος, τις φετινές γιορτές, μιας και τα παραπάνω παίζουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της κίνησης στα καταστήματα τόσο στα εμπορικά όσο και της εστίασης.
Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες χρονιές δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό, αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο των ντόπιων όσο και των όποιων επισκεπτών βρεθούν τις μέρες εκείνες στη πόλη μας.
Οι δράσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημάδια βελτίωσης, αφού με επιείκεια το συνολικό αποτέλεσμα ήταν μετά βίας μέτριο.
Γεγονός που οδηγούσε κάθε χρόνο στην απαξίωση της προσπάθειας και της όλο και μικρότερης προσέλευσης στις δράσεις που πραγματοποιούνταν.
Τα μηνύματα για την ρουτίνα που ακολουθείται και τα καρμπόν event από χρονιά σε χρονιά, φαίνεται πως έφτασαν στα αυτιά των διοργανωτών – Δήμου και έτσι για φέτος επιχειρείται προσπάθεια αναβάθμισης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.
Βέβαια όσο το επιτρέψει ο χώρος που θα φιλοξενηθεί και πάλι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ο οποίος θυμίζει περισσότερο «οικογενειακό» στέκι παρά χώρος Χριστουγεννιάτικων δράσεων μιας ολόκληρης πόλης.
Εξάλλου κάτι νέο διαφορετικό και πραγματικά ενδιαφέρονκ, θα πρόσθετε μεγαλύτερο κύρος, όπως εξάλλου και η συμμετοχή επαγγελματιών κάτι που συμβαίνει σε όλες τις πόλεις. 
Και σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλει σοβαρά ο Δήμος και όχι να ζητά, όπως παλιότερα κάποια εκατοντάδες ευρώ για την κατασκευή σπιτιού, από τους επαγγελματίες. Και για να γίνει κάτι σοβαρό και φυσικά προστατευμένο από το καιρικά φαινόμενα η τοποθεσία δεν είναι η ιδανική.
Πάντως πηγές από τον Δήμο Πρέβεζας αφήνουν υποσχέσεις για αναβαθμισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για φέτος.
Μάλιστα κάνουν λόγο για άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 13 Δεκεμβρίου μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο με μουσική παράσταση από τους καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου "Σπύρος Δήμας", της Δημοτικής Φιλαρμονικής κλπ.
Ένας ξύλινος πύργος θα προστεθεί στο χωριό σημείο αγαπημένο για τους μικρούς επισκέπτες όπου θα τους περιμένουν οι παραμυθάδες.
Στις 20 Δεκεμβρίου θα δοθεί θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο με τίτλο "Τα Χριστούγεννα των αδελφών Γκρίμμ".
Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τους Γιώργο Ζιώρη (νικητή του περσινού The Voice) και την Μυρτώ Ναούμ, ενώ για μια ακόμη χρονιά στην νύχτα των ευχών φαναράκια με ευχές θα γεμίσουν τον ουρανό της Πρέβεζας.
Έως αυτή την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα όλες οι εκδηλώσεις και το πρόγραμμα.
Πάντως κατά κοινή ομολογία, η Πρέβεζα έχει ανάγκη από πραγματικά αναβαθμισμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και εκδηλώσεις, μετά από τόσα χρόνια.
Για να δούμε. Φέτος θα γίνει κάτι ουσιαστικό;
pamepreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Χριστούγεννα στην Πρέβεζα - Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο φέτος!!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4781884419966114450
Σχόλια
item