Γιάννενα: Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το προεκλογικό τοπίο για το Δήμο στον κεντροδεξιό χώρο Γιάννενα: Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το προεκλογικό τοπίο για το Δήμο στον κεντροδεξιό χώρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το προεκλογικό τοπίο για το Δήμο στον κεντροδεξιό χώρο

Γιάννενα: Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το προεκλογικό τοπίο για το Δήμο στον κεντροδεξιό χώρο

Την Τατιάνα Καλογιάννη στηρίζει για υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννίνων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η τοπική ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς χθες, με γραπτή ανακοίνωσή της «επικύρωσε» ουσιαστικά την πρώτη θετική αντίδρασή της, μόλις η σημερινή Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε πως θα κατέβει ως επικεφαλής στο Δήμο Ιωαννιτών.

Το τοπίο όμως στον κεντροδεξιό χώρο δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτ. Πρωτοπορίας», πρ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί, γεγονός που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες. 


Βέβαια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις - σύμφωνα με πληροφορίες που ευρέως κυκλοφορούν στην πόλη -πολλά στελέχη της παράταξής του που επανασυσπειρώθηκαν επιμένουν στην εκ νέου κάθοδό του, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι «ο Ν. Γκόντας δεν έχει ακόμη τελειώσει με τον Δήμο Ιωαννιτών»! 

Οι δημότες πάντως περιμένουν από τον πρ. Δήμαρχο ν’ ανοίξει τις επόμενες ώρες τα χαρτιά του, ξεκαθαρίζοντας το προεκλογικό τοπίο, το οποίο σήμερα παραμένει ακόμη θολό. 

Στα υπέρ της…
Η αιφνιδιαστική υποψηφιότητα της Τατιάνας Καλογιάννη, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, δίνοντας γυναικείο αέρα στην προεκλογική περίοδο. Ίσως η ίδια να μην γνωρίζει καλά το κυνήγι του «σταυρού», ωστόσο τα πολύ καλά δείγματα γραφής που αφήνει ως Αντιπεριφερειάρχης, επιφορτισμένη μάλιστα με το δύσκολο τομέα των έργων από ευρωπαϊκά προγράμματα, σίγουρα μετράνε στα υπέρ της, ειδικά σε μια χρονική περίοδο που η εξεύρεση κονδυλίων είναι και το μέγα ζητούμενο για την εύρυθμη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού οι περικοπές των πόρων είναι μεγάλες και συνεχείς. 


«Εχέγγυο η εμπειρία της…»
Στην μέχρι σήμερα παρουσία της στέκεται και η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων στην ανακοίνωσή της, που αναφέρει ότι «υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Τατιάνας Καλογιάννη για το Δήμο Ιωαννιτών. 


Η κ. Τατιάνα Καλογιάννη αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της παράταξής μας. 

Η βαθιά γνώση των θεμάτων της αυτοδιοίκησης, η πολύ θετική διαδρομή της ως Αντιπεριφερειάρχης για δύο θητείες, η αποτελεσματικότητά της και οι τεχνοκρατικές της γνώσεις, αποτελούν πολύτιμη εμπειρία, αλλά και εχέγγυο για την επιτυχία της στο Δήμο Ιωαννιτών. 

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων στηρίζει την υποψηφιότητά της, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση».

proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το προεκλογικό τοπίο για το Δήμο στον κεντροδεξιό χώρο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5057632855429864816
Σχόλια
item