Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί με 3 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα

Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί με 3 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθησαν, προχθες (22-11-2018) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την διακίνηση.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχθες το βράδυ, περιπολούντες αστυνομικοί της προαναφερθείσας υπηρεσίας, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Σαγιάδας – Ηγουμενίτσας (στο ύψος του Ράγιου Θεσπρωτίας), ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή λοιπών αστυνομικών δυνάμεων και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν κάτω από τα μπροστινά καθίσματα καθώς και σε κρύπτη σε πλαϊνή ταπετσαρία του οχήματος, (5) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2) κιλών και (980) γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες μετέφεραν τα ναρκωτικά με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, στην περιοχή της Κέρκυρας.
Κατασχέθηκε το όχημα του 21χρονου αλλοδαπού καθώς και δύο κινητά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί με 3 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 369533101685411902
item