Θεσπρωτία: 2,3 εκ. ευρώ, για την ύδρευση της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Κάτση Θεσπρωτία: 2,3 εκ. ευρώ, για την ύδρευση της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Κάτση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: 2,3 εκ. ευρώ, για την ύδρευση της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Κάτση

Θεσπρωτία: 2,3 εκ. ευρώ, για την ύδρευση της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Κάτση

Στον άξονα «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης», με σκοπό την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων Ύδρεσης, από το Πρόγραμμα ΦιλόΔημος ΙΙ μετά και από την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, εντάχθηκε η Παραμυθιά με το ποσό των 2.307.903 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό αφορά:
– Την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παραμυθιάς
– Την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Παραμυθιάς
– Την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς
Επισης με 1.679 εκ. εντάχθηκε και η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Φιλιατών.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Τεράστιας σημασίας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Παραμυθίας και των Φιλιατών, δίνει η νέα χρηματοδότηση ύψους 3.986.903,22 εκ. €, στον άξονα «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης», με σκοπό την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων Ύδρεσης από αμίαντο, από το Πρόγραμμα ΦιλόΔημος ΙΙ μετά και από την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.
Η σημαντική ανταπόκριση εκ μέρους των δήμων στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» αφενός ξεπερνά τις προσδοκίες και αφετέρου καθιστά αναμφισβήτητη την αξία του Προγράμματος.
Βασικά έργα υποδομών, τα οποία είχαν μείνει επί χρόνια στο περιθώριο, παρά την αναγκαιότητά τους, με πολλαπλά οφέλη για τον λαό και τις τοπικές κοινωνίες, γίνονται πράξη.
Η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των δήμων είναι κρίσιμη και συνδέεται ευθέως με την συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.
Οι Δήμοι του Νομού Θεσπρωτίας δεν είχαν δεί ποτέ στο παρελθόν, ακόμα και πριν την κρίση, τόσα χρήματα που να αφορούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Είμαστε περήφανοι και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: 2,3 εκ. ευρώ, για την ύδρευση της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Κάτση
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1753517224413215577
Σχόλια
item