«ΟΧΙ» στην περικοπή των συντάξεων λένε οι συνταξιούχοι από την Πρέβεζα «ΟΧΙ» στην περικοπή των συντάξεων λένε οι συνταξιούχοι από την Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«ΟΧΙ» στην περικοπή των συντάξεων λένε οι συνταξιούχοι από την Πρέβεζα

«ΟΧΙ» στην περικοπή των συντάξεων λένε οι συνταξιούχοι από την Πρέβεζα
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην Πρέβεζα, σύσκεψη από τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων των συνταξιουχικών οργανώσεων Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνταξιούχοι κατέκλυσαν το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, όπου μίλησαν ο  Β΄Γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Λέανδρος Μάκας και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣ – ΟΑΕΕ κ. Διονύσης Σβορώνος.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών οι συνταξιούχοι της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισαν να στηρίξουν τις  δύο συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018  στην Αθήνα και ώρα 11 π.μ. Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) και να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Ταυτόχρονα, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους της περιοχής να στηρίξουν και να πάρουν μέρος στης κατά τόπους ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και να παλέψουν ενάντια στης αντιξιουχικές πολιτικές των  παλαιών και της νέας συγκυβέρνησης.

Τέλος, ενημερώνουν ότι για της τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για την μεταφορά θα δρομολογήσουν δωρεάν Λεωφορεία.
epirusblog.gr
5 of 5
«ΟΧΙ» στην περικοπή των συντάξεων λένε οι συνταξιούχοι από την Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6998230758398096235
Σχόλια
item