Γιάννενα: Σε εξέλιξη σειρά παρεμβάσεων για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννενα: Σε εξέλιξη σειρά παρεμβάσεων για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε εξέλιξη σειρά παρεμβάσεων για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών

Γιάννενα: Σε εξέλιξη σειρά παρεμβάσεων για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών
Αποφάσεις που αφορούν έργα και προμήθειες έλαβε κατά την τελευταία συνεδρίασή της η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. 
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με εννιά επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες ξηρής – υγρής αναρρόφησης, εξοπλίστηκαν τα σχολικά γυμναστήρια για ουσιαστική καθαριότητα και διευκόλυνση του έργου των καθαριστριών. 
Επίσης, αποφασίστηκε η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος του καυστήρα – λέβητα του 8ου ΓΕΛ – 1ου ΕΠΑΛ, αποπερατώθηκε πλήρως η συντήρηση των λεβητοστασίων όλων των σχολείων (γυμνασίων – λυκείων), ενώ προχωρά η διαμόρφωση βιβλιοθήκης στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής. 
Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται η πλήρης ανακαίνιση του κυλικείου του 6ου ΕΠΑΛ, αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες στο ΓΕΛ Ζωσιμαίας και ακολουθούν κατά σειρά τα υπόλοιπα σχολεία.
Εξάλλου, επιχορηγήθηκαν όλα τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινής λειτουργίας τους, λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τα μικρά και τα ειδικά σχολεία, αρμοδιότητας της Επιτροπής. Επίσης, εγκρίθηκε νέο έργο για την προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τις άμεσες ανάγκες των σχολείων.
Η Βούλα Τσίλη
«Πολύ σημαντικός παράγοντας για όλη αυτή την προσπάθεια με πραγματικά αποτελέσματα αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής ομόφωνα καταλήγουν στον σχεδιασμό, προγραμματισμό, εκτέλεση και υλοποίηση», τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Βούλα Τσίλη καταλήγοντας: «και για το λόγο αυτό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευθύνη αποδεχόμαστε τις καλές κριτικές και τις έγγραφες ευχαριστίες, από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την κοινή προσπάθεια».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε εξέλιξη σειρά παρεμβάσεων για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 543059892196199076
Σχόλια
item