Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στις Σπέτσες για την Αρμάτα! Video Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στις Σπέτσες για την Αρμάτα! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στις Σπέτσες για την Αρμάτα! Video

Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στις Σπέτσες για την Αρμάτα! Video
Η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκινήσει εκπομπή τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και παρά το γεγονός ότι επέστρεψε και ότι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για την εκπομπή, μπορεί να κάνει μικρές αποδράσεις με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά!
Χθες η ωραία Ελένη, βρέθηκε στις Σπέτσες όπου αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται η μεγάλη γιορτή της Αρμάτας. 
Μια γιορτή που γίνεται στις 8 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο στο νησί, το οποίο βουλιάζει από κόσμο!Κάθε χρόνο, ο  Δήμος Σπετσών τιμά  την κορυφαία εκδήλωση ηρωισμού των Σπετσιωτών, τη Ναυμαχία των Σπετσών που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 1822 και η οποία έχει καταγραφεί ως ένα από σημαντικότερα γεγονότα της Επανάστασης του 1821. 
Διοργανώνει την «Αρμάτα» τη μεγαλύτερη γιορτή του νησιού, με αναπαράσταση της ένδοξης Ναυμαχίας, πλαισιωμένη από εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Οι Σπετσιώτες αφιέρωσαν τη νίκη τους στην Παναγία, κτίζοντας το εκκλησάκι Παναγία Αρμάτα, επειδή, σύμφωνα με την παράδοση, βοήθησε τους Έλληνες να κατατροπώσουν τον τουρκικό στόλο.
Η παρουσιάστρια του Alpha, μοιράστηκε μαζί μας τη στιγμή που τα πυροτεχνηματα της Αρμάτας, γεμίζουν τον ουρανό των Σπετσών και το θέαμα είναι εντυπωσιακό


epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στις Σπέτσες για την Αρμάτα! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1677163748019852998
Σχόλια
item