Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Λονδίνο για χάρη του νέου της έρωτα! [pics] Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Λονδίνο για χάρη του νέου της έρωτα! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Λονδίνο για χάρη του νέου της έρωτα! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Λονδίνο για χάρη του νέου της έρωτα! [pics]
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, που λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, έφυγε για το Λονδίνο, για χάρη του νέου της αγαπημένου.
Μιλάμε φυσικά για τον γοητευτικό επιχειρηματία Νάσο Αναστασόπουλο, που βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για δουλειές. .
Όπως διαβάσαμε στην Real News, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια μέσα από κοινή παρέα τους, αλλά μόλις τρεις μήνες πριν ξεκίνησε ένα φλερτ που οδήγησε στην αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου. 
Οι δυο τους μάλιστα, έκαναν και κοινές διακοπές σε Μάνη και Νάξο και έδειξαν να είναι πολλοί χαρούμενοι.

Ο γοητευτικός 27χρονος Νάσος δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Λουξεμβούργο. 
Ο γοητευτικός Νάσος, όμως, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επέστρεψε στο Λονδίνο και η Κατερίνα ταξίδεψε ως εκεί για να τον συναντήσει.
Η ίδια προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια αποκάλυψη για το νέο της έρωτα, και προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, ανεβάζοντας ακόμη και από το ταξίδι της στο Λονδίνο solo φωτογραφίες από τις βόλτες στο Hyde Park και τα αγαπημένα της μέρη!
Δες φωτογραφίες:epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Λονδίνο για χάρη του νέου της έρωτα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6109441936750887387
Σχόλια
item