Βούτσης: Φλεβάρη ή Μάρτη η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή Βούτσης: Φλεβάρη ή Μάρτη η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βούτσης: Φλεβάρη ή Μάρτη η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

boutsis-flebari-i-marti-i-sumfwnia-twn-prespwn-sti-bouli
Την εκτίμηση ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή περί τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Μόλις η συμφωνία περάσει τον οδικό χάρτη με τα προαπαιτούμενα και εφόσον όλα αυτά είναι κατά τη συμφωνία, θα έρθει προς ψήφιση και κύρωση στην ελληνική Βουλή. 

Η εκτίμησή μας είναι ότι αυτό το χρονικό όριο μπορεί να είναι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η συμφωνία θα πάρει «πράσινο φως»: «Θα υπάρξει μία σαφής πλειοψηφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί από τη βουλή» είπε. 

Σχετικά με τον Ζόραν Ζάεφ ο κ. Βούτσης ανέφερε: «Εχει μπροστά του ένα δημοψήφισμα και πρέπει να δώσει τη δική του εκδοχή, ερμηνεία και ανάγνωση και τις δικές του επεξηγήσεις στις ευαισθησίες που υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. 

Με αυτή την έννοια κατανοώ  -προφανώς δεν συμφωνώ σε κάποιες εκφράσεις -  ότι δίνει μία τέτοια μάχη. Τις τελευταίες ημέρες έχει μειώσει αυτού του τύπου την ρητορική».

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση 

epirusblog.gr
5 of 5
Βούτσης: Φλεβάρη ή Μάρτη η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1916909019073009409
Σχόλια
item