Γιάννενα: Ζημιές και ακύρωση εκδηλώσεων από τη σφοδρή καταιγίδα του Σαββάτου! Γιάννενα: Ζημιές και ακύρωση εκδηλώσεων από τη σφοδρή καταιγίδα του Σαββάτου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ζημιές και ακύρωση εκδηλώσεων από τη σφοδρή καταιγίδα του Σαββάτου!

Γιάννενα: Ζημιές και ακύρωση εκδηλώσεων από τη σφοδρή καταιγίδα του Σαββάτου!
Μετά από μια μικρή περίοδο καλοκαιρίας χωρίς βροχές και καταιγίδες, ένα σφοδρό μπουρίνι έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου τόσο την πόλη των Ιωαννίνων, όσο και άλλες περιοχές του Νομού. 
Ωστόσο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αυτή την εβδομάδα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
Τα περισσότερα προβλήματα από την σφοδρή καταιγίδα προκλήθηκαν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, κοντά στην Ασφάκα, αφού νερά, χώματα, πέτρες και κλαδιά κατέβηκαν από το βουνό, με αποτέλεσμα ο δρόμος να μετατραπεί σε επικίνδυνο ποτάμι και πολλοί οδηγοί να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους. 
Η αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας ήταν άμεση και μηχανήματα απομάκρυναν τα φερτά υλικά, αποκαθιστώντας την ομαλή διέλευση.
Ματαιώθηκαν εκδηλώσεις 
Βέβαια, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης ματαιώθηκαν και δυο εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το βράδυ του Σαββάτου. Η μία ήταν η μουσικοθεατρική εκδήλωση «Πορτρέτα Γυναικών» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και η άλλη η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. 
Άτυχος λοιπόν ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας, αφού για δεύτερη φορά ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην πόλη μας, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων. 
Αυτή φαίνεται πως είναι και η τελευταία προσπάθεια, καθώς σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής επιστρέφονται τα εισιτήρια, ως εξής: στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (ώρες 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα), όσοι έχουν αγοράσει ηλε­κτρο­νικά εισιτήρια απευθύνονται στα 13855 & support@viva.gr, ενώ όσοι τα έχουν αγοράσει με μετρητά από το δίκτυο της viva (seven spot, media markt κ.α.) επικοινωνούν με το 6932323340 από αύριο, Τρίτη ή με mail στο mojolive@outlook.com.
proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ζημιές και ακύρωση εκδηλώσεων από τη σφοδρή καταιγίδα του Σαββάτου!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5198608291598579647
Σχόλια
item