Γεωργία Μαυρούδη: Η όμορφή τραγουδίστρια της Μακεδονίας Γεωργία Μαυρούδη: Η όμορφή τραγουδίστρια της Μακεδονίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεωργία Μαυρούδη: Η όμορφή τραγουδίστρια της Μακεδονίας

Γεωργία Μαυρούδη: Η όμορφή τραγουδίστρια της Μακεδονίας
Η Γεωργία Γεωργία Μαυρούδη γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου μένει μόνιμα και εργάζεται, αφού έχει πάθος με το τραγούδι. Βέβαια κατεβαίνει και Αθήνα όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την καλούν να εμφανιστεί σε κάποια νυχτερινή πίστα.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει η ίδια, το δυνατό σημείο της Γεωργίας δεν είναι μόνο το τραγούδι, αλλά και το κορμί της, αφού αυτό το κορίτσι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο.
Όπως δηλώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σπούδασε διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο Σ.Δ.Ο /Τ.Ε.Ι Λαμίας- Παράρτημα Άμφισσας, και ανακάλυψαν το ταλέντο της περισσότεροι από 16.390 άτομα που την ακολουθούν στον λογαριασμό της.
Τέλος, στο Instagram με 715 αναρτημένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν πάνω από 18.1 χιλιάδες followers, και όχι άδικα, αφού οι πόζες της είναι πραγματικά θεσπέσιες.
epirusblog.gr
5 of 5
Γεωργία Μαυρούδη: Η όμορφή τραγουδίστρια της Μακεδονίας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 555610609515223620
Σχόλια
item