Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών

Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών

To Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε εκδήλωση την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, που καθιερώθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Αναφοράς για την Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών (GFARC) της IFRC να γιορτάζεται κάθε δεύτερο Σάββατο του Σεπτέμβρη και το οποίο είναι αφιερωμένο στα Τροχαία Ατυχήματα. 

Η Εκδήλωση είχε στόχο να τονιστεί η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων καθώς επίσης και η ασφαλής ανταπόκριση μετά από κάποιο ατύχημα, μέσα από παρουσιάσεις, επιδείξεις και ενημέρωση του κοινού. 

Η γνώση Πρώτων Βοηθειών αποτελεί επιλογή ζωτικής σημασίας και ύψιστη ανθρωπιστική δράση για απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας. 

H εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες βρίσκεται στο επίκεντρο δράσης των 190 Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου, παρέχοντας πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών για κάθε ηλικιακή ή επαγγελματική ομάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7606192533376808328
Σχόλια
item